Macséte nem ír, csak gamel: Danny Trejo meglepte rajongóit kedvenc játékával

Macséte nem ír, csak gamel: Danny Trejo meglepte rajongóit kedvenc játékával

Nem csak a színészkedést élvezi, hanem a virtuális világot is.

A közkedvelt színész, Danny Trejo nemrég elárulta, mi a kedvenc videojátéka, és ezzel sokkolta néhány rajongóját, mivel bevallotta, hogy az Animal Crossing: New Horizonst imádja a legjobban. Tekintettel arra, hogy a Machete sztárja elég sok különböző akciófilmben is feltűnt már, és általában durva, gyakran erőszakos szerepeiről ismert, éppen ezért döbbentek le egyesek, hogy egy olyan családbarát játék, mint az Animal Crossing az egyik kedvenc időtöltése.

Danny Trejo amellett, hogy leginkább a Machete-franchise-hoz hasonló ultra-erőszakos akciófilmeket részesítette mindig előnyben, attól sem riadt vissza, hogy más műfajokban is kipróbálja magát, beleértve a videojátékokat is. Olyan nagy költségvetésű AAA-játékokban is szerepelt már, mint a Far Cry 6, a Call of Duty: Black Ops és a Like a Dragon sorozat, így talán nem meglepő, hogy ő maga is nagy játékos.

Mégis sikerült meglepnie sok rajongóját a 80 éves Trejonak Twitteren, miután egy kérdésre azzal válaszolt, hogy nem csak sok időt tölt el az Animal Crossing: New Horizonsszal, hanem egyben ez is a legkedvesebb számára. Sokan mulatságosnak találták, hogy egy olyan akciósztár, mint ő, ilyen kis cuki videójátékkal üti el az idejét sok esetben. Trejo egyébként a posztjában arra kérte a rajongókat, hogy nevezzék meg kedvenc videojátékaikat, és egy hashtaggel is tisztelgett a Nemzeti Videojáték Nap előtt.

Ezeket olvastad már?

Annak ellenére, hogy Hollywoodban sokkal nagyobb névnek számít, Danny Trejo története a videojáték-iparban egészen 22 évvel ezelőttre, 2002-re nyúlik vissza. Ekkor debütált ugyanis a Grand Theft Auto: Vice City-ben, Umberto Robinát életre keltve a hangjával.

Kövess Minket!



Gamer szótár