Félreértés történt, az LA Noire alkotói nem egy új játékon dolgoznak

Félreértés történt, az LA Noire alkotói nem egy új játékon dolgoznak

Egy rendkívüli bejegyzés miatt nagyon izgatottá váltak az LA Noire rajongók, de most kiderült, hogy vaklárma volt az egész.

A hét elején egy ausztrál zeneszerző, Freyja Garbett kirakott egy posztot Instagramra, ahol az LA Noire alkotóinak új projektjéről beszélt, legnagyobb megdöbbenésre pedig még meg is nevezte azt.

„Az LA Noire alkotóitól érkezik a Sowden House, egy pszichológiai thriller, amely szintén az 1940-es évek Los Angelesében játszódik, de készülj fel, mert megkérdőjelezi majd az épelméjűségedet. Ez a projekt hatalmas. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer [egy] videojátékhoz fogok írni, de hálás vagyok a lehetőségért!” – írta Garbett az azóta már törölt posztban.

https://esport1.hu/news/2024/05/16/gaming-rockstar-games-megerositette-a-gta-6-megjelenesi-datumat-sziky

A Video Games Deluxe (a stúdió, amelyet Brendan McNamara, az LA Noire eredeti stúdiója, az azóta megszűnt Team Bondi alapítója alapított) azonban megosztott egy közleményt, amelyben elmagyarázta, hogy nem, nem lesz semmiféle új játék, ezért tiszta vizet öntöttek a pohárba.

„Kizárólag a Rockstar számára készített projekteken dolgozunk. Egy helyi zeneszerzőtől, Freyja Garbett-től rendeltünk egy zenét egy VR-projekthez, amin néhány évvel ezelőtt dolgoztunk, amikor két projekt között voltunk. Ez az LA Noire egyik esetén alapul, ami nem került be a válogatásba, de inkább csak egy amolyan techdemó volt. Fogalmunk sincs, hogy ez valaha is napvilágot lát-e, de úgy döntöttünk, hogy befejezzük a megbízást, hogy támogassunk egy helyi zeneszerzőt.”

Ezeket olvastad már?

Úgy tűnik tehát, hogy ez egy félreértés volt a felek között, és a lényeg, hogy senki ne számítson egy új thrillerre, ami az 1940-es évek amerikájában játszódik.

Kövess Minket!



Gamer szótár