18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS2 Masters: Jön az őszi szezon, méghozzá új, brutálisabb formában

TippmixPro CS2 Masters: Jön az őszi szezon, méghozzá új, brutálisabb formában

Íme az új TMP CS2 Masters, hamarosan indul a jelentkezés!

Az utóbbi néhány szezon során törekedtünk arra, hogy a TMP CS2 Masters olyan formában kerüljön megrendezésre, ami illeszkedik a játékosok és a csapatok igényeihez, de nem felejti el a nézőket sem. Tavaly ősszel picit átalakult a verseny, kevesebb online és több offline, több LAN-fejezetet kapott a verseny és megújítottuk a média nap tartalmait itt. Idén ősszel pedig úgy gondoltuk ismét megérett a verseny egy kis újdonságra, szóval a 2024-es őszi TippmixPro CS2 Masters ismét frissítést kapott, megújult a lebonyolítás, még több LAN lesz, még érdekesebb média napos videók jönnek, de persze változatlanul magas összdíjazás mellett!

Az elkövetkező hetekben alaposan átnézzük majd, mit is kínál az őszit TMP CS2 Masters, közvetítésestül és média napostul, most azonban csak koncentráljunk arra, hogy miként néz ki maga a verseny.

Ezeket olvastad már?

Selejtezők

Idén abszolút igaz, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul. Ezúttal nem osztunk meghívókat, mindenkinek a selejtezőkből kell indulnia, aki játszani akar a TMP-n, akkor is, ha az illető első versenyére készül és akkor is, ha valaki a tavalyi bajnokcsapat tagja volt. 

A kvalikat szeptember 7-én és 8-án tartjuk, ami még több mint egy hónapra van, mindenki kényelmesen tud tehát tervezni és úgy alakítani az idejét, hogy gond nélkül elindulhasson a TMP CS2 Masters selejtezőin. A kvalik online zajlanak majd, mindkét nap single-elimination brackettel, amikről mindkét nap a top 4 csapat jut majd tovább. Ám ezúttal nem a zárt selejtezőbe, hanem azonnal a csoportkörbe jutnak a csapatok, ráadásul idén a csoportkör is LAN-on lesz.

A kvalikra való jelentkezés a jövő hét folyamán nyílik majd meg.

Mindenkinek jár a LAN

Ahogy azt már néhány sorral feljebb olvashattátok, idén nem csak a rájátszás, de a teljes csoportkör is LAN-on lesz. A selejtezőkből azonnal LAN-ra lehet jutni, hiszen ha a CS2-ről van szó, akkor mindenkit a LAN érdekel, ebben a rendszerben pedig mindenkinek lesz esélye LAN-ozni.

A csoportkör október 4-én és 5-én jön majd, 8 csapattal, akiket 4 fős csoportokba osztunk. Pénteken az A csoport LAN-ozik, szombaton a B, mindkét napról a top 2 csapat jut tovább a vasárnapi rájátszásba. A csoportkör és a playoff pontos lebonyolításáról, helyszínéről majd később mesélünk, egyelőre csak mindenki írja fel a naptárjába, hogy október 4. és 6. között három napos LAN-ra megy a 2024-es TippmixPro CS2 Masters, játékosként és nézőként is eszerint tervezzetek.

Összdíjazás

A három napos LAN során pedig továbbra is egy elképesztő összegért, összesen 2 millió forintért küzdenek majd a csapatok, ami a következőképp oszlik meg a mezőnyben:

  • 1. helyezett: 750 ezer forint
  • 2. helyezett: 450 ezer forint
  • 3-4. helyezett: 225 ezer forint csapatonként, összesen 450k
  • 5-6. helyezett: csapatonként 100 ezer, összesen tehát 200k
  • 7-8. helyezett: csapatonként 75 ezer, összesen tehát 150k

Maradjatok velünk a következő napokban és hetekben is, részletesen végigjárjuk majd a megújult verseny állomásait, később pedig természetesen magának a versenynek a történéseit is követjük majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár