Egyetlen Call of Duty rajongó sem hagyhatja ki az Activision akcióit

Egyetlen Call of Duty rajongó sem hagyhatja ki az Activision akcióit

Természetesen az Activision sok más játéka is jutányos áron beszerezhető most, de nem árt sietni.

A Call of Duty széria rajongói imádni fogják az Activision radar alatt szálló leárazásait, ugyanis a kiadó több mint 100 játéka és DLC-je szerezhető be most több mint egy héten át a Steamen. Miután nem egy klasszikus vásárról van szó, a csak éles szemmel kiszúrható akciók mellett nem nehéz elmenni. Pedig nem egy olyan ajánlat van most a platformon, ami az árakat tekintve történelmi mélypontnak számít, vagyis soha sem voltak még ezek ennyire kedvező áron, mint most. Nem árt azonban sietni, mert bár a legtöbb címet augusztus 14. 19 óráig adják olcsóbban, vannak köztük olyanok is, amelyek árcéduláját ennél hamarabb állítja vissza az Activision.

A Call of Duty franchise-ból az egészen friss epizódokat is leárazta most a kiadó, szóval az új Modern Warfare trilógia darabjait 45-67% közötti árvágás mellett zsebelhetjük be. Így például a 2017-es első rész csak 19,79 euróba (mai árfolyamon 7 869 forintba), a 2022-es második 34,99 euróba (13 914 forintba), a tavaly megjelent harmadik pedig 38,49 euróba (15 305 forintba) kerül. Ez összeadva konkrétan kevesebb, mint a Modern Warfare III - Vault Edition rendes ára, és ezért az összegért nem egy, hanem három játékot kapunk.

Persze nem csak a legújabb CoD-ok miatt érdemes körbenézni a Steamen. Remek áron van most például a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 vagy a Crash Bandicoot játékok is, és akkor még mindig csak a felszínt kapargatjuk. Szóval ha érdekel, hogy mire csaphatsz még le a következő napokban, akkor az alábbi galériára kattintva kiderítheted!

Kattints a képre a galériáért!

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár