18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS2 Masters: Megnyílt a regisztráció a selejtezőkre!

TippmixPro CS2 Masters: Megnyílt a regisztráció a selejtezőkre!

Ne maradj le a TMP CS2 Masters idei őszi szezonjáról, 2 millió forint a tét!

Szinte napra pontosan egy hónap múlva kezdődnek a 2024-es őszi TippmixPro CS2 Masters selejtezői. Ahogy tavaly ősszel, úgy idén is szerettük volna megújítani, még jobbá, még izgalmasabbá és még kényelmesebbé tenni a ligát, így kapott is a bajnokság egy jókora frissítést. Picit megváltozott a selejtező menete, ugyanakkor eltöröltük a hosszú és fáradalmas online szakaszt, helyette nem csak a rájátszást, de a csoportkört is LAN-on tartjuk idén. Az újdonságokról a következő cikkben olvashatsz bővebben.

A következő napokban részletesen bemutatjuk a megújult csoportkört és a rájátszást is, egyelőre maradjunk a selejtezőknél. A kvalik még online mennek majd, méghozzá szeptember 7-én és 8-án, egy szombati és egy vasárnapi napon. A selejtezőkre bárki nevezhet, aki elmúlt 18 éves, bárki kipróbálhatja magát a 2 millió forintos összdíjazású versenyen. Rendkívül fontos, hogy idén nincsenek zárt selejtezők! Az open kvalikból azonnal a versenyre, azonnal a három napos LAN-ra lehet majd jutni.

Mindkét napon, az összesített FACEIT elo számok alapján a selejtező négy legmagasabb pontszámú csapatát szétlőjük az ágrajzon, hogy ők biztosan ne találkozhassanak rögtön a kvali legelején. A meccsek zöme Bo1 lesz, azok a meccsek lesznek majd Bo3-as összecsapások, amik már a továbbjutásért zajlanak. A selejtezőkről pedig naponta négy, tehát összesen 8 csapat juthat tovább a csoportkörbe.

Az őszi selejtezőkre máris be tudtok regisztrálni a következő linkeken:

  • a 2024-es őszi TMP CS2 Masters első selejtezője (szeptember 7.) - JELENTKEZÉS
  • a 2024-es őszi TMP CS2 Masters második selejtezője (szeptember 8.) - JELENTKEZÉS

Kövess Minket!



Gamer szótár