A Star Warstól a horrorig mindenki megtalálja a számítását a PlayStation Plus ajándékaival

A Star Warstól a horrorig mindenki megtalálja a számítását a PlayStation Plus ajándékaival

Ezúttal három játékot kínál a PlayStation Plus előfizetőinek a Sony ingyen, és nem érdemes kihagyni őket.

Itt az augusztus, és ahogyan azt már minden hónapban megszokhatták a PlayStation Plus előfizetői, újabb adag játékot zsebelhetnek be ingyen. Ezúttal három címmel kedveskedik a Premium, Extra és Essential csomagokra beruházóknak a Sony, ráadásul ezeket nem is a hordó aljáról kaparták ki. A letöltés augusztus 6-án indul, szóval még egy kis türelmet kérnek a japánok, de utána mindenki talál majd valami magának valót.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

A legismertebb cím a három ajándék közül egyértelműen a legutóbbi LEGO Star Wars játék lesz, amely a 9 számozott film történetét fogja össze a klasszikus építőkockás humorral nyakon öntve. Több száz játszható karakterrel fedezheted fel a Star Wars világát ebben a játékban, a Jediktől a Sithekig, a lázadóktól a droidokig. És ha ez sem lenne elég, még járműveket is kínál a megszokottnál egy fokkal nyitottabb program, így például behuppanhatsz az Ezeréves Sólyom vagy egy X-szárnyú volánja mögé is.

Five Nights At Freddy’s Security Breach

A Five Nights at Freddy sorozat nagy utat járt be az elmúlt években, így tavaly még egy megfilmesített változata is a mozikba kerülhetett. Bár a 2021-es Security Breach alcímű epizód nem nyerte el sokak tetszését, a Freddy Fazbear Mega Pizzaplexében játszódó sztori több csavart is tartogat azoknak, akik adnak egy esélyt neki és ismerik a lore-t. Ebben a játékban egy fiatal sráccal, Gregoryval kell túlélni, Freddy pedig ezúttal segíteni, nem hátráltatni fogja a játékost ennek elérésében.

Ender Lilies: Quietus of the Knights

Végül, de nem utolsó sorban egy 2D-s akció-RPG-t kínál a Sony, amely a dark fantasy zsánerben próbált szerencsét. Az Ender Liliesben mindent kapunk, amire az előző mondat alapján számítani lehet: kemény bossfightokra, gyönyörű, mégis rémisztő világra, rejtélyre kell számítani minden sarkon. Nem győztünk meg? Akkor nézz bele az alábbi videóba:

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár