Star Wars: Itt a Skeleton Crew első előzetese

Star Wars: Itt a Skeleton Crew első előzetese

Hát a The Acolyte-tól csak jobb lehet...

Félve kezdünk bele, de idén decemberben új Star Wars-sorozatot kapunk. A The Acolyte is idén mutatkozott be, hát... maradjunk annyiban, hogy kár volt. Régen láttunk ekkora egy kalap sz... szóval értitek. Annak a Star Wars-sorozatnak tényleg megkérdőjelezhető a létezése, amit még egy Star Warsos pornó színésznő is jogosan kritizál, márpedig a The Acolyte ilyen.

Sebaj, majd talán a Skeleton Crew javít a helyzeten. Az Új Köztársaság hajnalán (vagyis nagyjából a The Mandalorian szériával egyidőben) játszódó sorozatban gyerekek kapják majd a főszerepet, akik a békés, nyugodt, unalmas szülőbolygójukon fedeznek fel valami elképesztőt, ami aztán galaxisközi kalandra viszi őket. A sorozatot olyan klasszikus filmek ihlették, mint az E.T vagy a Goonies, szóval a stíluson és a prezentáción ne lepődjön meg senki. Ez nem a megszokott Star Wars lesz, de ez nem is baj. Mi csak örülünk annak, ha próbálják megújítani a Star Wars-formulát. Ez az Andorral remekül sikerült, a The Acolyte-tal meg csúfos bukás lett a vége. Kíváncsian várjuk, hogy mire megy majd a Skeleton Crew.

A ma hajnalban kezdődött D23 során is feltűnt a széria, sőt, végre megkaptuk az első hivatalos előzetesét is. Hölgyeim és uraim, íme a Star Wars: Skeleton Crew!

A Skeleton Crew december 3-án érkezik majd Disney+-ra dupla epizóddal, amit hat további követ az első évadban. A főszerepekben olyan színészeket látunk majd, mint Jude Law, Kerry CondonRyan Kiera ArmstrongTunde Adebimpe, Kyriana Kratter vagy Ravi Cabot-Conyers, a szériát pedig Christopher Ford (Pókember: Hazatérés) és Jon Watts (Pókember: Nincs hazaút) jegyzik.

Kövess Minket!



Gamer szótár