A medvénél csak a csápos szexet találták vonzóbbnak a Baldur's Gate 3 játékosai

A medvénél csak a csápos szexet találták vonzóbbnak a Baldur's Gate 3 játékosai

Remek kérdés, hogy ez mit mond a társadalmunk egészéről, de valószínűleg jobb, ha bele sem gondolunk.

Higyjétek el, amikor az ember újságírónak adja a fejét, akkor nem gondol rá, hogy egyszer egy szép napon majd arról kell írnia, hogy ki milyen állattal vagy csápos lénnyel közösül egy videójátékban. Pedig jobban belegondolva, a Baldur's Gate 3 kiadása óta nem az volt a kérdés, hogy ez bekövetkezik-e, hanem az, hogy mikor. Nos, elérkezett a pillanat, ugyanis a Larian Studios nem tudta megállni, hogy beszámoljanak az egy éve megjelent játékuk legfurcsább statisztikáiról, köztük a sokakat ébren tartó „medve vagy csápok” kérdést is megválaszolva.

A stúdió szerint több mint 1,1 millió játékos döntött úgy, hogy kipróbálja, milyen egy Mind Flayerrel, egészen pontosan magával az Emperorral hálni. Viszont nem árt ehhez hozzátenni, hogy e csoport 63%-a a Dream Guardian formát választotta, csak a többiek vállalták be a kendőzetlen csápolást. Ez azt jelenti, hogy kb. 400 ezren voksoltak a színtiszta Mind Flayer szexre. Ehhez képest 658 ezren adtak egy esélyt Halsinnak, és csak a 30%-uk döntött úgy, hogy ezt mindenképpen akkor kell lerendezni, amikor medve. Tehát a végeredmény az, hogy kétszer annyian (400 ezer vs 197 ezer) próbálták ki a csápos szörnyet az ágyban, mint a medvét.

Ezen felül természetesen rengeteg apró érdekességgel állt még elő a Larian. Így például kiderült, hogy 1,9 millió játékost változtattak sajttá, 3,5 millióan látogatták meg a dínókat, 1 223 305 végigjátszás bukással végződött, 75 millió csók csattant el a csapaton belül és ennek egyharmadát Shadowheart kapta. De ami talán a legérdekesebb a fenti szexuális kalandozás fényében, hogy 1,8 millióan árulták el az Emperort – most akkor bejönnek a csápok vagy sem?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár