Kitalálod ki tér vissza? Befutott a Squid Game 2. évadának első trailere!

Kitalálod ki tér vissza? Befutott a Squid Game 2. évadának első trailere!

Gi-hun újra játékban, a Netflix végre leleplezte a Squid Game régóta várt második évadának első képkockáit.

Lee Jung-jae ismét magára öltheti szerepét, és a szűk 1 perces teaster trailerben ismét megpillanthatjuk az első szezon bajnokát és egyben egyetlen túlélőjét. A rövid kedvcsinálóban egy sor arctalan játékos is feltűnik zöld tréningruhában, akik közül az utolsóról kiderül, hogy Seong Gi-hun. A drámai megvilágítású teaserben minden játékos számát felvésték a felsőjének hátára, és miután egyre csak növekednek, elérünk a #456-os jelzésig, majd megtörténik a csoda.

A sztori szerint a második évad három évvel azután játszódik, hogy Gi-hun megnyerte a Squid Game-et. Nem sokkal ezt követően a államokba utazott, hogy aztán megújulva térjen vissza. Ennek apropóján ismét beleveti magát a rejtélyes túlélőjátékba, amely persze most is az életben maradásról szól elsősorban, de most az új résztvevőkkel szemben kell bizonyítania, hogy megnyerje a 45,6 milliárd wonos fődíjat.

A készítő, Hwang Dong-hyuk korábban arról számolt be a Deadline-nak, hogy az új évadban Gi-hun bosszút akar állni, és egy komolyabb karakterként száll be a játékba. Az első szezonnal Dong-hyuk egyébként történelmet írt, hiszen ő volt az első ázsiai, aki Emmy-díjat nyert egy drámasorozat kiemelkedő rendezéséért. Jung-jae szintén az első ázsiai férfinak mondhatja magát, hiszen megkapta a legjobb főszereplőnek járó díjat, valamint az első, aki nem angol nyelvű sorozatért részesült ilyen elismerésben. A Squid Game emellett a Netflix minden idők legnépszerűbb sorozatává vált, a 2021-es premiert követő első 28 napban rekordszámú, 1,65 milliárdos nézettséggel.

Ezeket olvastad már?

Miután kiderült, hogy a Squid Game második évadának premierje december 26-án lesz, a Netflix a múlt hónapban bejelentette, hogy a harmadik és egyben utolsó évadot majd valamikor 2025-ben tervezik bemutatni.

Kövess Minket!



Gamer szótár