Már otthon is megpróbálhatod a nyár legbizarrabb repülős kihívását

Már otthon is megpróbálhatod a nyár legbizarrabb repülős kihívását

Se zene, se film, csak egy ülés háttámlája vár ezen az utazáson, no meg amit a fejlesztőknek sikerült ráraknia.

Június óta terjed az interneteken egy furcsa kihívás, az úgynevezett „raw-dogging” (rossz az, aki rosszra gondol). A kihívás során a tiktokerek arra vállalkoznak, hogy felülnek egy bármilyen hosszúságú repülőútra, majd anélkül, hogy zenét hallgatnának, filmet néznének, egész egyszerűen az előttük lévő háttámlát bámulják intenzíven, csendben. Nem hangzik nehéznek? Nos, akkor próbáld ki, milyen az, amikor egy-két órán keresztül le sem veheted a szemedet a szék hátáról, különben veszítesz, nézzük meg, mit gondoltok róla utána!

A jó hír, hogy ezért a remek élményért már fel sem kell ülni egy repülőre, ugyanis egy magát Rawdog Airlinesnak nevező csapat megalkotta a Rawdog Simulatort. Ez a böngészőből indítható játék ingyenes és perceken belül tolható akár számítógépről, akár telefonról vagy tabletről, mert semmi más nem kell hozzá papíron, mint egy eszköz, amihez kamera van csatlakoztatva. Ha ez megvan, akkor igazából csak néhány egyszerű adatot kell végigkattingatni felszállás előtt, így meg kell adni a repülés úticélját és a ranglistára felkerülő nevünket. A folyamatot és a „játékmenetet” itt is láthatod:

@rawdogsimulator Buckle up. Lock in. And endure the flight. Put your grindset to the test at rawdogsimulator.com #rawdog #rawdogger #fyp #flight #ryanair #travel #lockedin #foryou ♬ original sound - •MÛŠÎX•

Akik úgy döntöttek, hogy megpróbálják a TikTok-kihívást az otthonuk kényelmében, készüljenek fel, és kössék jó szorosra a biztonsági övüket! Ugyanis ha már 5 másodpercre elfordultsz, veszítesz, ez pedig zene, film vagy beszélgetés nélkül szinte tarthatatlan. Szinte, mert a játék ranglistája alapján volt, aki másfél órán át tudta tolni a raw-doggingot – mi sem értjük. Ha le akarod nyomni, KATT IDE.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN