Tom Cruise azt is megérinthette első emberként, amit másoknak nem lehet

Tom Cruise azt is megérinthette első emberként, amit másoknak nem lehet

Nem is ő lett volna, ha nem valami ilyesmivel készíti elő a következő Olimpiát.

Nagy sajtóvisszhangot váltott ki Tom Cruise a 2024-es párizsi olimpia záróünnepségén végrehajtott, állkapcsot leejtő mutatványával. Már korábban is felröppentek olyan pletykák, miszerint a nagy eseményre egy trükköt tartogat a tarsolyában. Amit azonban sokan talán nem tudnak, hogy ezt a felvételt még az év első felében rögzítették.

Ez egy „Mission Impossible” küldetés volt, amikor is a 62 éves színész lemászott a Stade de France-ról, hogy az olimpiai zászlót Los Angelesbe vigye. Az átadás része volt egy előre felvett videó is, amelyen Cruise motorral hajtott a Hollywood felirathoz, amit még márciusban rögzítettek.

De hogy sikerült titokban tartani a mutatványt? „Kockázatos üzlet” volt eltitkolni a felvételt.

„Még a saját biztonsági kameráink is ki voltak kapcsolva, és nem rögzítettek semmit a mutatvány alatt.” – mondta Jeff Zarrinnam, a Hollywood Sign Trust elnöke.

Ahogy a kamera a Cruise-ról készült közeli felvételről a hollywoodi jelre pásztázik, hogy aztán a teljes képet kinagyítsa, kiderül, hogy az ikonikus jelet a videóban felismerhető olimpiai gyűrűk díszítik.

„Egyszerűen csak valami látványosat akartak a Hollywood-felirattal, mert ez a tábla képviseli Los Angelest.”

Cruise, aki maga csinálja a kaszkadőrmutatványait, készségesen rábólintott, amikor meghallotta az ötletet.

„Mert Hollywood olyan sokat jelent neki.” – folytatta az elnök.

A kétnapos forgatásra Cruise nem autóval ment a helyszínre.

„A saját helikopterével repült a leszállóhelyünkre, amely itt van a ... Hollywood felirat tetején.” – árulta el Zarrinnam.

A különleges pillanatra a filmsztár olyasmit is megtehetett, amit igazából nem szabad.

„Általában, amikor itt fent forgatnak, senki sem nyúlhat a Hollywood felirathoz. Ez volt az első alkalom, hogy valaki valóban megérinthette a Hollywood táblát.”

A csillogás és a túlzásba vitt átadás egyfajta előzetesként szolgált arra, hogy mi vár ránk, ha a nyári játékok 2028-ban megérkeznek az Angyalok Városába.

Kövess Minket!



Gamer szótár