Egyre többen bólintanak rá Tom Cruise nagyszerű sci-fijéne folytatására

Egyre többen bólintanak rá Tom Cruise nagyszerű sci-fijéne folytatására

A főszereplők mellett a rendező is egyre jobban el szeretné készíteni a sci-fi második epizódját.

Doug Liman rendező szerint Tom Cruise-t még mindig érdekli A holnap határa (Edge of Tomorrow) folytatása. Az Empire magazinnak nyilatkozva Liman elmondta, hogy nemrég újra megnézte a 2014-es akciófilmet vele, és továbbra is kapcsolatban állnak a régóta tervezett második felvonás miatt.

„Nem, továbbra is beszélgetünk róla.” - mondta Liman arra a kérdésre, hogy A holnap határa 2 halott-e.

„Imádjuk azt a világot. Tom és én épp most néztük meg újra, úgy két hónapja, mert 10 éve nem láttam. Azt gondoltam: Hűha, ez egy nagyon jó film.”

Liman, Cruise mellett Emily Blunt is megosztotta már korábban, hogy ő is nyitott lenne egy következő részre. A 2014-es film Hiroshi Sakurazaka All You Need Is Kill című regénye alapján készült, melyben Cruise egy katonát alakít, aki újra és újra átéli ugyanazt a napot, miközben megpróbálja megakadályozni, hogy egy idegen invázió kiirtsa az emberiséget. A film mérsékelt kasszasikernek mondható a maga 370 millió dolláros bevételével, de az akciófilmek rajongói körében maradandót alkotott, és a mai napig beszédtémát szolgáltat.

„Nem feltétlenül volt mindig szerencsém olyan filmekhez, amelyek nagyszerűen teljesítettek a nyitóhétvégéjük alatt. A Bourne-rejtély (The Bourne Identity) a nyitóhétvégéjén kikapott a Scooby-Doo-tól. A Bárbarátok (Swingers) pedig olyan gyorsan tűnt el a mozikból, mint ahogyan berobbant. Amire rájöttem, az az, hogy hosszútávra készítek filmeket. Én egy ego-vezérelt fickó vagyok, szeretek azonnal elismeréseket kapni. De azt is felismerem, hogy ha választhatok, akkor inkább olyan filmeket készítek, amelyeket 50 év múlva is megnéznek majd az emberek.”

Ezeket olvastad már?

A Warner Bros. 2019-ben jelentette be, hogy hivatalosan is zöld utat adott A holnap határa 2. részének, de további fejleményeket azóta sem tudni a projektről. Cruise nemrég írt alá egy szerződést a stúdióval, és ennek apropóján jó néhány filmet elkészít majd a Warnernek, de még nem tudni, hogy vajon ezek között ténylegesen szerepel-e A holnap határa 2.

Kövess Minket!



Gamer szótár