Meg kellett védeni a The Last of Us egyik színészét a gyűlölködő rajongóktól

Meg kellett védeni a The Last of Us egyik színészét a gyűlölködő rajongóktól

Egy interjúból derült ki, hogy akadnak olyanok, akik ki nem állhatják a videójáték franchise egyik negatív figuráját, ezért még az őt játszó színésznőt is megfenyegették.

A The Last of Us 2. évadának sztárja, Isabela Merced elárulta, hogy egyik színésztársának extra biztonságra volt szüksége a forgatáson. A Naughty Dog azonos nevű, elismert videojátéka alapján készült The Last of Us című HBO-sorozat 2023-ban mutatkozott be, és a Pedro Pascal, valamint Bella Ramsey által megformált Joel és Ellie történetét vázolta fel a közönségnek egy poszt-apokaliptikus Egyesült Államokban. Az elképesztően jó fogadtatás hatására nem is kellett sokat várni a bejelentésre, miszerint zöld utat kapott a folytatás, és miután mindent sikerült előkészíteni, megtörtént a casting is, már a forgatások is javában zajlanak. A második évadot pedig valamikor 2025-ben kapjuk majd meg belőle. A tervek szerint új karaktereket is bemutat a játékokból, köztük Diná (Isabel Merced), Jesse-t (Young Mazino) és Abbey-t (Kaitlyn Dever).

Egy nemrég Josh Horowitznak a Happy Sad Confused podcastben adott interjú során Merced a The Last of Us 2. évadának forgatásával kapcsolatos tapasztalatairól mesélt, és elárulta, hogy Deverre biztonsági őrök vigyáztak.

Hogy miért?

A videójátékban jártas rajongók egy részének Abby továbbra is ellentmondásos karakter, és ahogy Merced elmesélte, ez magát Devert is célponttá teszi. Az esetleges fenyegetések elhárítása érdekében gondoskodtak arról, hogy a színész extra védelmet kapjon.

„Egyes emberek tényleg őszintén gyűlölik Abbyt, aki persze nem is létezik. Csak emlékeztetőül, nem valós személy. És így Kaitlynnek extrán biztonságban kellett lennie, amikor nekiláttunk a forgatásnak.”

Ebből az szűrhető le, hogy egyesek annyira utálják a virtuális karaktert, hogy az őt játszó színésznőt is betalálták, valószínűleg meg is fenyegették, és kitudja milyen őrültségekre lennének még képesek, hogy kárt tegyenek egy kitalált személyben, és annak megformálójában.

Ezeket olvastad már?

Kaitlyn Dever megosztó lesz?

Az első szezon kapcsán rengeteg pozitív kritikák kapott Craig Mazin és Neil Druckmann, mivel nagyszerűen adaptálták a videojáték világát és karaktereit a kisképernyőre. Bár Mazin és Druckmann a 2. évadot is a saját szája íze szerint alakította, a folytatás egyes részei nagy valószínűséggel ellentmondásosnak bizonyulnak majd. A fő ok, amiért Abby megosztó figura lesz a sorozatban, természetesen a The Last of Us második részének egyik kulcsfontosságú eseménye.

Kövess Minket!



Gamer szótár