Először pillanthatjuk meg Abbyt a The Last of Us 2. évadának első trailerében

Először pillanthatjuk meg Abbyt a The Last of Us 2. évadának első trailerében

Végre megtörtént a várva várt bemutató, igaz még csak rövidített formában. Az HBO összedobott a The Last Of Us második évadából egy kis kedvcsinálót, és ebből néhány dolgot már most leszűrhetünk.

A Pedro Pascal és Bella Ramsey által fémjelzett disztópikus dráma a 2023-as év egyik legnagyobb sikere volt, egy rakás szereplővel és néhány igazán megható epizóddal – bár egyes esetekben nem igazán követték a videójátékban látott dolgokat a készítők. A sorozatot 24 Emmy-díjra jelölték, amelyből nyolcat meg is nyert, így érthető, miért ez az egyik legjobban várt visszatérő szériáról van szó. Pascal és Ramsey természetesen ismét magára öltheti Joel és Ellie karakterét, de lesz egy csomó új szereplő is a folytatásban, köztük a Reszkessetek, betörők! ikonja, Catherine O'Hara is.

A sorozat társalkotói, Neil Druckmann és Craig Mazin eközben megerősítették, hogy a második évadban lesz néhány elég tartalmas epizód.

„A történet, amit [a második évadban] elmesélünk, sokkal nagyobb, mint amit az első évadban lehetett látni, mivel sokkal több minden történik. Sokkal nehezebb is volt elkészíteni, de őszintén szólva azt szeretnénk, ha minden epizódot saját blockbusternek éreznénk.

Van egy rész, ami... nem tudom, hogy azt mondhatnám-e, hogy játékfilm hosszúságú, de elég nagy lesz. Általában szeretem, ha eléri az egy órát, az egy nagyszerű hosszúság egy sorozat epizódnál.” – mondta Mazin a Deadline-nak. Eközben Druckmann arról számolt be, hogy a második évad a Naughty Dog játékán második részének alapul, és az egyik fő témája a bosszú lesz.

Íme az első teaser trailer a The Last of Us második szezonjából:

Az új kedvcsináló alapján úgy tűnik, hogy Joel egy Catherine O'Hara által alakított karakterhez jár terápiára, mert kénytelen szembenézni a démonaival.

„Pontosabban az első évadban látott szerelem folytatása, és ez csak az érem sötét oldala, mert az igazság keresése bármi áron azokért, akiket szeretsz, és ennek feltárása is hatalmas hangsúlyt kap.” – zárta gondolatait Druckmann.

Ezeket olvastad már?

Eközben a játék egyik legfontosabb karakteréről is végre lehullott a lepel, igaz csak egyetlen másodpercig lehetett megpillantani Abby-t a videóban, akit Kaitlyn Dever alakít. Egyelőre úgy tűnik, hogy némileg azért eltér majd a sorsa a videójátékban látott karakterétől, de kitudja mit tartogatnak még számunkra az agytrösztök.

Kövess Minket!



Gamer szótár