Ismerd meg a TEC nagyköveteit, jelentkezz még ma a 100 000 eurós versenyekre!

Ismerd meg a TEC nagyköveteit, jelentkezz még ma a 100 000 eurós versenyekre!

Teljesen ingyenes a regisztráció az összes selejtezőre, ebből nem érdemes kimaradnod.

Már él a jelentkezés a T-Esport Bajnokság 3. évajdának összes kvalifikációjára, avagy gyűjtsd össze a csapatod, hogy megküzdhess a 100 000 eurós nyereményalapért. A versenyjátékok között helyet kapott a League of Legends, a Counter-Strike 2, a Brawl Stars és az EA Sports FC 24, így egyéniben is van lehetőséged megmutatni, hogy mire vagy képes Európa legjobbjai ellen. A regisztráció teljesen ingyenes, mire vársz még?!

Ezeket olvastad már?

League of Legends - Pierce

Nem is lehetne más az arca a világ legnépszerűbb esport játékának, mint a Kopasz. A Magyar LoLTV egyik alapítója mögött annyi castolt és lejátszott mérkőzés van, amiből Dunát lehetne rekeszteni. Megkerülhetetlen alakja ő a magyar LoL-os közösségnek, nem véletlen találkozhattok vele rendszeresen a LEC, MSI és Worlds hazai adásain.

Ha szeretnéd, hogy a Kopasz tekintete végig rád szegeződjön, akkor irány a TEC LoL-os oldala, ahol pár kattintással már nevezhetsz is a kvalikra.

Counter-Strike 2 - bLYYY

Duzzadó izmok, mindig szerény nyilatkozatok és pazar aim. Így lehetne összefoglalni a variety streamerek egyik népszerű alakját, aki többször megmutatta már, hogy a lövöldözős játékokban az abszolút elitbe tartozik. Az idei MSB-on tisztességesen helyt állt, azóta is gyakorol a következő fejezetre, ahol visszavágna a legyőzőknek.

Jobban lősz, mint bLYYY, akkor mutasd meg! Irány a TEC CS2 aloldala, ahol nevezhetsz mind a négy selejtezőre!

Brawl Stars - Zsomac

A Supercell összes játéka kapcsán rendszeresen felbukkan Zsomac neve, aki főleg YouTube-on tevékenykedik aktívan. A Survivor után most a TEC-en láthatjátok őt maximálisan koncentrálni, ahol mindent megtesz azért, hogy a mobilos játékok szerelmesei ne vesszenek el a mindent elrejtő bozótban.

Itt is csapatokat várnak a szervezők, kapd magad mellé a haverokat, aztán kattints a TEC Brawl Stars oldalára!

EA Sports FC 24 - molnargabo

A DomiNation eSports operatív vezetője aktívan streamelni a Weekend League-eket, rendszeresen indul a kupákon, miközben folyamatosan igyekszik még jobb lenni a virtuális futballpályákon. Az egyéni játékosok számára a FIFA utódjának tekinthető focis videójáték nyújthat alternatívát, ha szeretnének becsatlakozni a TEC küzdelmeibe. Néhány klikkelés után máris bekerülsz a selejtező játékosai közé, ne szalaszd el ezt a kihagyhatatlan lehetőséget!

Kövess Minket!



Gamer szótár