A bukott sorozat miatt egy fontos karakter nem tér vissza a The Mandalorian & Groguba

A bukott sorozat miatt egy fontos karakter nem tér vissza a The Mandalorian & Groguba

Ezt maga a karaktert játszó színész erősítette meg, Temuera Morrison őszintén beszámolt a helyzetéről.

A chicagói Fan Expo alatt a Star Wars-sztár megerősítette, hogy biztosan nem tűnik fel a The Mandalorian & Grogu című filmben, ami arra utal, hogy a The Mandalorian 2. évadának egyik fő cselekménye valóban véget ért. Már javában zajlik a széria alapján a következő a Star Wars film forgatása, de egyelőre keveset tudni róla, azon kívül, hogy az idővonalat illetően a harmadik évad cselekményei után játszódik majd, és persze a két eddig látott főszereplő is visszatér. Ettől függetlenül remélhetőleg izgalmas kiegészítője lesz a Star Wars-filmeknek és tévéműsoroknak.

Nyilvánvaló azonban, hogy nem minden karakternek volt ekkora szerencséje, és hiába volt fontos a The Mandalorianban, a mozifilmben már nem teszi újra tiszteletét. Konkrétan Boba Fettről van szó, az őt játszó Temuera Morrison ugyanis arról számolt be, hogy nem hívták fel a The Mandalorian & Grogu miatt. Sőt, még a Boba Fett könyve esetleges 2. évadával kapcsolatban sem kapott semmiféle információt.

Boba Fett egy rendkívül népszerű karakter a Star Warsban. Valójában meglepően sok Star Wars sorozatban és filmben feltűnt már, legutóbb pedig a The Mandalorian második szezonjában élvezhettük a jelenlétét. Tekintettel a kiterjedt történetére, és hogy évtizedek óta mennyire szeretik őt, logikus volt a feltételezés, miszerint a saját tévésorozata nagy siker lesz. Sajnos ez végül nem így történt. Az igazság az, hogy sokak számára a Boba Fett könyve a Csillagok háborúja univerzum egyik legrosszabb alkotása. A cselekmény nagy része laposra sikeredett, és a szereplők sem voltak jól kidolgozva. A sorozat fogadtatása, és ezzel együtt a bukása úgy tűnik mégis hatással volt a karakter jövőjére a franchise-ban.

Ezeket olvastad már?

Persze ez a végkifejlet messze nem Temuera Morrison hibája, ő ugyanis kihozta magából és a karakteréből is a legjobbat. Jelen állás szerint nem világos, hogy kap-e még lehetőséget a jövőben a Disney-től, arról viszont jobb ha letesz mindenki, hogy várja majd a The Mandalorian & Grogu című filmben a felbukkanását.

Kövess Minket!



Gamer szótár