Kiszivárgott a The Mandalorian és Grogu első előzetese, ha gyors vagy még láthatod

Kiszivárgott a The Mandalorian és Grogu első előzetese, ha gyors vagy még láthatod

Gyorsan! Valószínűleg néhány óra múlva már nem lesznek elérhetőek ezek a felvételek!

Magyar idő szerint hajnali 4 órakor vette kezdetét a D23, az éves Disney Expo, aminek keretein belül felsorakoztatják a cég teljes aktuális kínálatát, legyen szó rajzfilmekről, élőszereplős feldolgozásokról, MCU-ról vagy éppen Star Warsról. A Skeleton Crew például megkapta első előzetesét, viszont sok mást csak ott a helyszínen vetítettek le és online nem tették közé az trailereket. Még szerencsére, hogy léteznek telefonok és internet, hiszen így megnézhettük már a Fantastic Four: The First Steps első előzetesét, de  hasonló módon szivárgott ki az egyik legjobban várt Star Wars-film, a The Mandalorian & Grogu első kedvcsinálója is.

Hiszen jó ideje tudjuk már, hogy filmként ér véget Mando és Grogu kalandja, méghozzá 2026-ban. Számomra az utóbbi évek előszereplős Star Wars-sorozatai közül egyértelműen az Andor első évada a csúcsok csúcsa, ami a minőséget illeti, viszont annak az útnak pontosan tudjuk mi lesz a vége. A The Mandalorian & Grogu épp ezért a legizgalmasabb élőszereplős Star Wars projekt jelenleg, mert az eddigi évadokat imádtuk, hibáival együtt, ám itt nem tudjuk mi lesz a vége. Vajon mi történik majd Groguval? Jedi válik belőle? Mi történik Mandóval? Mi lesz a szerepük a galaxis történetének nagy egészében?

Reméljük mindezekre és még több kérdésre is választ ad majd a film, ami 2026. május 22-én érkezik a mozikba és aminek első előzetesét IDE kattintva nézhetitek meg, feltéve, ha a Disney még nem vadászta azt le.

Kövess Minket!



Gamer szótár