Kiszivárgott a Fantasztikus Négyes első előzetese, nézzétek amíg tudjátok

Kiszivárgott a Fantasztikus Négyes első előzetese, nézzétek amíg tudjátok

Nem sokat mutat az előzetes, de a film várható hangulatát azért átadja.

Az utóbbi hetekben minden a Deadpool és Rozsomák filmtől hangos, ami nem is csoda, hiszen elképesztően sikeres a film a kritikusok és a nézők köreiben is. Rég volt része ekkora sikerben az MCU-nak és ki tudja mikor lesz következő alkalommal hasonló. Jövő februárban jön a Captain America: Brave New World, majd néhány hónappal később, 2025. tavaszán a Thunderbolts, de őszintén meg lennénk lepődve, ha bármelyik film is labdába tudna rúgni a Deadpool & Wolverine mellett. A Thunderbolts zárja majd a Phase Five-ot, ám a hatodik MCU-szakasz máris izgalmasabbnak tűnik. Jönnek az új Avengers-filmek, Kanget kukázzák és Doctor Doomot teszik meg az új fő ellenlábasnak, akit nem más fog alakítani, mint Robert Downey Jr.

A két új Avengers mozi előtt viszont befut még az új Penge (ebben mondjuk nem hiszünk, látva a film jelenlegi állapotát esélyes, hogy ebből semmi sem lesz) és az új Fantastic Four is. Utóbbi film forgatása néhány héttel ezelőtt vette kezdetét és jelenleg 2025. július 25-re várható a premier. A főszerepekben olyan színészeket látunk majd, mint Pedro Pascal, Vanessa KirbyJoseph Quinn és Ebon Moss-Bachrach.

A film első előzetesét már a néhány nappal ezelőtti San Diego-i Comic Conon is levetítették, zárt ajtók mögött. Ugyanígy történt a magyar idő szerint ma hajnalban kezdődött D23 során is. Ám ahogy arra számítani lehetett, a trailer kiszivárgott online néhány mobilos felvétellel. IDE kattintva te is megnézheted, feltéve, ha a Marvel és a Disney még nem vadászta azt le.

Kövess Minket!



Gamer szótár