Dobnánk egy hátraszaltót, ha így nézne ki az új Doctor Doom a Bosszúállókban

Dobnánk egy hátraszaltót, ha így nézne ki az új Doctor Doom a Bosszúállókban

Ez a koncepció bizony bitang jól festene a nagyvásznon is, bár egyesek úgy érzik, ez inkább csak egy gonosz Vasember. Ti mit gondoltok róla?

A Deadpool és Wolverine elvileg megmentette az MCU-t, viszont a San Diego-i Comic-Conon történt bejelentés újfent felcsigázta a rajongókat, hiszen kiderült, hogy új főgonoszt kap a 2026 és 27-ben érkező Bosszúállók: Ítéletnap (Avengers: Doomsday) és Bosszúállók: Titkos háború (Avengers: Secret Wars). A színpadon bemutatták, hogy ki játszhatja majd el Dr. Doomot, aki megpróbálja majd legyőzni az új szuperhőscsapatot. Az előlépő Robert Downey Jr. hatalmas ovációt kapott – meg elvileg elképesztő gázsit is –, egyesek viszont kissé szomorúak lettek, hiszen az ő karaktere (Vasember/Iron Man) nagyszerű lezárást kapott a Bosszúállók: Végjátékban (Avengers: Endgame). Mindenesetre a bejelentés után már el is indultak a találgatások, hogy vajon miként térhet vissza és válik belőle gonosztevő.

A történet egyelőre nem hivatalos, mint ahogy egy újonnan megjelent fan art sem, amit éppenséggel imádnak az interneten – bár egyesek mindent szeretnének, csak azt nem, hogy így nézzen majd ki Downey Jr. jelmeze. BossLogic koncepciórajzán Doctor Doom megújult külsőjét lehet látni, méghozzá maszkban és köpenyben. A kép bitang jól sikerült, és nem lenne ellenünkre, ha valami hasonló gúnyát kapna a színész a filmekben, de erre azért vajmi kevés az esély. Korábban egyébként BossLogic már több ízben is elképzelte ezt a karaktert, de akkor úgy gondolta, hogy Cillian Murphy játszhatja majd el Doomot, ez a feltételezése azonban nem jött be. Egyébként olyannyira jól sikerült a képe, hogy a Russo-testvérek (az új Bosszúállók filmek rendezői) egy csomagban is elhelyeztek egy ilyen posztert, amit szétküldtek egyes tartalomgyártóknak. Ezek szerint nekik is tetszik a dizájn, az már más kérdés, hogy vajon ihletet merítenek-e belőle.

Victor Von Doom a Marvel Comics szuperhőscsapatának, a Fantasztikus Négyesnek a főgonosza. A karakter a két legjobb képregényíró, Stan Lee és Jack Kirby agyszüleménye. A Fantasztikus Négyes 5. számában debütált 1962 júliusában, de rajtuk kívül számos Marvel-szuperhőssel is szembe szállt már, mint például Vasember, Pókember, Doctor Strange és a Bosszúállók. Miután Jonathan Majors-t bűnösnek találták bántalmazás miatt, így a Marvel kukázta Kangot, akit a Hangya és a Darázs: Kvantumániában vezettek fel, ezt követően pedig Doctor Doomra esett Kevin Feigék választása.

Ezeket olvastad már?

Az eredetileg 2024 novemberére tervezett film az MCU hatodik fázisának részeként kerül a mozikba, és jelenleg a film előkészületi munkálatai zajlanak, miközben javában zajlik a szereplőválogatás. Azt egyelőre nem tudni, hogy az új Fantasztikus Négyes rebootban, amelyet már forgatnak, vajon feltűnik-e Robert Downey Jr. Az előzetes hírek szerint maximum a stáblista utáni jelenetben juthat szerephez, mert a film főgonosza már megvan.

Kövess Minket!



Gamer szótár