Bemutatkozott az új Fantasztikus Négyes, akik rögtön Superman ellen vonulnak

Bemutatkozott az új Fantasztikus Négyes, akik rögtön Superman ellen vonulnak

Itt az új Fantasztikus Négyes, meglehetősen ütős színészekkel!

Tündökölt már fényesebben is az MCU csillaga, ez kétségtelen. Hosszú évek teltek már el egy valamirevaló Marvel-film nélkül és sajnos a sorozatok között sem domborítanak mostanság. Majd talán a Deadpool 3 elindít valamit, ami visszatereli az MCU-t régi dicsőséges útjára és reméljük, hogy mire az új Fantasztikus Négyes filmhez érünk, már nem lehet majd panaszunk a Marvel mozis univerzumára. Hiszen jó ideje tudjuk már, hogy készül egy új Fantasztikus Négyes, most pedig már azt is tudjuk, hogy kik lesznek a közkedvelt hősök új megformálói.

Hivatalosan is bejelentették a 2025-ben érkező Fantasztikus Négyes négy főszereplőjét és bizony aligha panaszkodhatunk. A nevek alapján kivételes új hősöket szerzett magának az MCU, már csak attól félünk, hogy az ócska írás és az igénytelen rendezés rányomja majd bélyegét a várt filmre. Az utóbbi évek MCU filmjeit látva, egyszerűen kihunyt bennünk a hit szikrája is.

Az új Fantasztikus Négyes:

  • Pedro Pascal — Reed Richards/Mr. Fantastic
  • Vanessa Kirby — Sue Storm/The Invisible Woman
  • Joseph Quinn — Johnny Storm/The Human Torch
  • Ebon Moss-Bachrach — Ben Grimm/The Thing

Az új filmről egyelőre nem sok mindent tudni, de az tuti, hogy jelenleg 2025. július 25-re tervezik a premiert, vagyis két héttel az új DC-filmek első hírnöke, az új Superman-film után érkezik majd. 2025 nyarára tehát jobb ha felkészülünk, és reméljük, hogy így tesznek James Gunnék is, hiszen rögtön az első filmjükkel egy Marvel-féle nagyágyú ellen kell majd vonulniuk.

Kövess Minket!



Gamer szótár