Új királya van az R kategóriának: A Joker rendezője ledöbbent a Deadpool és Wolverine-on

Új királya van az R kategóriának: A Joker rendezője ledöbbent a Deadpool és Wolverine-on

Immáron felült a trónra a felnőtteknek szóló besorolást kapó MCU alkotás a trónra ebben a kategóriában, amire mókásan reagált Todd Philips.

Aki még nem látta érdemes tennie vele egy próbát a moziban, hiszen a Deadpool és a Rozsomák elképesztően nagyot megy a nagyvásznon. Most pedig egy újabb mérföldkövet is sikerült elérnie Ryan Reynoldszéknak, mivel hivatalosan is minden idők legnagyobb bevételű R-besorolású filmjét hozták össze. Ezt a címet eddig a Joker birtokolta, de mostanra sikerült beelőznie az új Marvel produkciónak, miután a számokat tekintve átlépte a 1,078 milliárd dolláros határt. A cikk írásának pillanatában 1 milliárd 142 millió dollárnál jár jelenleg Deadpool és Wolverine közös kalandja.

Todd Phillips, a Joker rendező pedig kissé meglepődve vette tudomásul, hogy a szuperhős duó ekkora népszerűségnek örvend, de természetesen gratulált nekik a közösségi médiában egy mókás üzenettel.

Egy vicces képet is megosztott a bejegyzéssel együtt, amelyen épp a Jokerben látott lépcsőn táncol a nagyszájú zsoldos.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Todd Phillips (@toddphillips) által megosztott bejegyzés

„Le a kalappal @vancityreynolds és @slevydirect előtt ezért az abszolút parádés filmért, ami mindent letarolt. Tudtuk, hogy nagy lesz, de ez már túl sok. ???? Gratulálok mindenkinek, aki részt vesz benne!!! ????”

A Deadpool és Wolverine rendezője, Shawn Levy pedig reagált a posztra:

„Köszönöm, @toddphillips! Alig várom, hogy lássam, milyen finom őrültséget főztél ki nekünk legközelebb...!”

A Marvel Studiosnak mostanában nem volt könnyű dolga, az utóbbi néhány filmjük ugyanis csúnyán elvérzett, és nem csak a pénztáraknál, hanem a kritikusoknál és a rajongóknál is – a Marvels valójában a stúdió legkevesebb bevételt hozó filmje lett. A kérdés már csak az, hogy ekkora siker láttán vajon számíthatunk-e még Loganra (Hugh Jackman) vagy Deadpoolra (Ryan Reynolds) a jövőben? Nem lennénk meglepve, ha a későbbi alkotásokban is felbukkannának, az pedig már csak hab lenne a tortán, ha valahogy az utóbbi karakter még esetleg a Bosszúállók közé is beférkőzne valamilyen formában.

Ezeket olvastad már?

Ami Jokert illeti, Phillips folytatása, a Folie à Deux idén októberben érkezik a mozikba, és bizony a Lady Gagával fémjelzett második résznek simán lehet esélye, hogy visszavegye az első helyet a Deadpool és a Wolverine-tól.

Kövess Minket!



Gamer szótár