Láthatjuk még Deadpool feszes hátsóját? Ryan Reynolds mesélt a jövőjéről!

Láthatjuk még Deadpool feszes hátsóját? Ryan Reynolds mesélt a jövőjéről!

Nem sokan gondolták volna, hogy egy nap a nagyvásznon is megpillanthatjuk a nagyszájú zsoldost, de Ryan Reynolds hitt a projektben, nem is alaptalanul, mert a karakter betalált a közönségnél, mostanra pedig már a harmadik Deadpool filmjét forgathatta le a sztár.

A Deadpool & Wolverine eközben óriásit megy, és nem az Egyesült Államokban, hanem a világ minden táján, ráadásul van benne néhány hihetetlen cameo, ami miatt csak még jobban imádják azok, akik már látták.

Az 5. fázisú film a Marvel Studios egyik legnagyobb sikere lett a The Multiverse Saga-ban. Azzal, hogy Reynolds végre az MCU franchise része lett, a film számos ajtót nyitott meg az ikonikus karaktere számára is, és akár még a Bosszúállók tagjaként is viszont láthatjuk.

A Collidernek adott Deadpool & Wolverine utáni interjújában Reynolds megosztotta, hogy mi lehet a következő lépése a szájhősnek. Bár hivatalosan nem vonul vissza a szereptől, mégis reálisan igyekszik szemlélni a dolgokat azzal kapcsolatban, hogy visszatér-e:

„Ezt a filmet egy saját lábán megálló történetnek szántuk, nem pedig egy következő film reklámjának. Semmi ilyesmi vagy hasonló célunk nem volt vele. És álláspontom szerint én ebben nagy örömömet lelem, hogy egy ilyen filmet hozhatok tető alá. De őszintén szólva jelenleg halvány lila gőzöm sincs, hogy valaha is újra felöltöm-e Deadpool jelmezét – azért remélem, hogy felöltöm –, szóval nem tudom. Egyelőre az van, hogy kicsit hagyjuk lógva a dolgot, nézzük meg, mit hoz a jövő.”

Az MCU egyre közelebb kerül az 5. fázis befejezéséhez és a 6. fázishoz, A Multiverzum Saga-nak nagyobb szüksége lesz Deadpoolra, mint valaha a Deadpool & Wolverine eseményei utánm hiszen Wade a multiverzum-koncepció kulcsfontosságú szereplőjévé vált.

Ezeket olvastad már?

Az is lehetséges, hogy Reynolds csak szemérmes, hiszen Hugh Jackmannel együtt számos Deadpool & Wolverine interjúban ugratták már a rajongókat, hogy nyilvánvalóan még nem végeztek teljesen az MCU idővonalával. Nem lennénk meglepve, ha a háttérben már tárgyalóasztalhoz ültek volna a felek a folytatást illetően, és még, ha nem is egy önálló Deadpool filmet kapunk a jövőben, nem mernénk rá fogadni, hogy Reynolds szögre akasztotta a piros-fekete jelmezét.

Kövess Minket!



Gamer szótár