Ryan Reynolds miatt Wesley Snipes visszatérhet egy utolsó Penge filmre

Ryan Reynolds miatt Wesley Snipes visszatérhet egy utolsó Penge filmre

Sokkal szívesebben látnánk, ha ez az ötlet valósulna meg, mintsem az új verzió.

Jó kérdés, hogy vajon tényleg megmenti-e az MCU-t a Deadpool és Wolverine, az viszont biztos, hogy a nagyszájú zsoldos harmadik kalandja, kiegészülve a legmenőbb X-Mennel, Rozsomákkal, elképesztően nagyot megy a mozikban. Lassan az 1 milliárdos álomhatárt is sikerül túlszárnyalnia a filmnek, ezért nem lennénk meglepve, ha kitalálnának még valamit Hollywoodban, hogy folytathassák a sztorit vagy még jobban beépíthessék a karaktereket a sztoriba.

Mindenesetre most a harmadik felvonás sztárja, Ryan Reynolds nyilatkozott egy olyat, amivel megint sikerült felrobbantani az internetet. Azt szeretné, ha Wesley Snipes klasszikus Marvel-hőse, Penge egy olyan búcsúfilmet kapna, mint Hugh Jackman Loganje.

Reynolds bátran megosztotta nézeteit, miszerint az 1998-as Penge és folytatásai megteremtették a szuperhősfilmek piacát, és szerinte nélkülük nem léteznének az olyan produkciók, mint az X-Men vagy a Marvel Cinematic Universe.

„Nincs Fox Marvel Univerzum vagy MCU Penge nélkül. Ő a Marvel apukája. Kérlek, retweeteljetek, hogy kaphasson egy Logan-szerű búcsút.”

A bejegyzését eddig több, mint 25 000-en osztották meg, tehát úgy tűnik rengeteg rajongó örülne ennek a dolognak.

Ne felejtsük el, hogy a Logan 2017-ben látott napvilágot, mint az utolsó Rozsomák-film, amelyben még Jackman megformálhatta a karaktert – mielőtt visszatért volna a Deadpool és Wolverine-ban ugyebár. Ez a mutáns a 2000-es X-Menben debütált, és mivel a Deadpool & Wolverine egy teljesen másik Logan-t helyezett előtérbe, ezért simán lehet úgy tekinteni rá, mint a karakter történetének fináléjára.

A Logan egy olyan sorozat kivételes utolsó darabjaként van számontartva, amely többnyire közepes kritikákat kapott legtöbbször, de sok rajongó mégis elégedett volt a Wolverine által megtett utazással és a hátrahagyott örökséggel.

„A Logan az a Rozsomák-film, amelyre sok rajongó régóta várt, de ennél sokkal több is.” – állapítottak meg sokan a kritikusok közül.

Ezeket olvastad már?

Ryan Reynolds elképzelése vajon formált ölthet-e? Jó kérdés ez is, mivel a Marvel már egy ideje szeretné rebootolni a Penge filmet, de ez egyelőre nem akar összeállni. A hírek szerint idén nyáron már egy sokadik átdolgozott forgatókönyv is elkészült hozzá, ami után a stúdió reméli, hogy végre sikerül találni hozzá egy rendezőt, és megvalósulhat a projekt. A Deadpool és Wolverine népszerűségét látva viszont nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy inkább Reynoldsra hallgatnak a fejesek, és Snipes megkaphatja azt a búcsút, amire minden rajongó vágyik – és amivel jobban is járunk, mint egy bugyuta reboottal.

Kövess Minket!



Gamer szótár