Kevin Feige: A Deadpool és Wolverine után új korszak kezdődik az MCU-ban

Kevin Feige: A Deadpool és Wolverine után új korszak kezdődik az MCU-ban

Úgy tűnik a következő években érdemes felkészülni rá, hogy a mutánsok átveszik az irányítást a következő fázisokban.

Kevin Feige is érzi, hogy óriási löketet adhat a Deadpool és Wolverine az elmúlt években szinte haldokló MCU-nak. Valószínűleg ezért igyekszik egyre többet beszélni róla, de ha már így tesz, akkor legalább egész sok információt kikotyog, amelyből táplálkozhatunk, és nagyjából belőhetjük mire számíthatunk a szuperhős-filmek terén a következő években. Egyrészt azt mondta a Marvel filmes univerzumáért felelős szakember, hogy a szerinte a 'legegészségesebb' R-besorolású alkotás a Deadpool és Wolverine, amit valaha is láthatott bárki.

Viszont ennél van egy sokkal égetőbb kérdés is. Mennyire fontos vajon ez a projekt az MCU jövője szempontjából, amire Feige az alábbiakat mondta el:

„Mindegyik [Marvel] fontos, és nincs jobb egy nagyszerű filmnél a Cinematic Universe számára. Az előtte és utána [aspektusa az egésznek]? Azt hiszem, sokan beszélnek az R-besorolásról, és arról, hogy 'Ezután minden [Marvel] film R-besorolású lesz?' [És a válasz:] természetesen nem. De remélem, hogy ezután minden film olyan tonalitású lesz, mint a Deadpool és a Wolverine, és mint ez a csapat.”

Feige így folytatta:

„Az »utána« is egyértelmű, ugyanis most már vannak olyan karakterek is az X-Men világából, akikhez korábban nem volt hozzáférésünk. Szóval, ez ennek a kezdete, ezért úgy is fogalmazhatok, hogy a Deadpool és Wolverine után eljön a mutánsok korszaka az MCU-ban.”

A Deadpool & Wolverine rendezője, Shawn Levy ehhez kapcsolódva kitért arra, hogy miért akarta, hogy Jackman 2023-ban képregényhű jelmezt viseljen, és akkoriban kijelentette:

„A világ többi részéhez hasonlóan én is két évtizedet vártam arra, hogy Wolverine-t együtt láthassam Deadpool-lal egy filmben, de nem tudtam, hogy vajon ez lesz-e az utolsó esélyünk Wolverine-re a vásznon, úgyhogy rohadtul biztos akartam lenni abban, hogyha csak egyszer láthatjuk a régi sárga-kéket ruhában, akkor jól csináljuk.”

Ezeket olvastad már?

A Deadpool & Wolverine 2024. július 26-án debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár