Egy ideig még nem szeretné abbahagyni Ryan Reynolds a 'Deadpoolozást'

Egy ideig még nem szeretné abbahagyni Ryan Reynolds a 'Deadpoolozást'

Nagyon úgy tűnik, hogy nem a Deadpool és Wolverine lesz Ryan Reynolds utolsó 'szuperhős' filmje.

Nincs már messze a Deadpool és a Wolverine bemutatója, és az év egyik legvártabb filmje, illetve az MCU megmentőjeként beharangozott alkotás alighanem 2024 egyik legnagyobb durranása lesz. Erre Ryan Reynolds és Hugh Jackman neve a biztosíték. Már az előrendelésekkel rekordot döntött egyébként a harmadik felvonás, ráadásul egy olyan popcornos vödröt is kitaláltak hozzá, amit minden rajongó imádni fog.

A két színész a hónap végén debütál a Marvel Cinematic Universe-ben, és ennek apropóján végre az X-Men alakulata hivatalosan is az MCU részét képezi majd, emiatt több régi szereplő is visszatérhet a Fox égisze alatt leforgatott produkciókból. Most pedig az is kiderült, hogy viszont láthatjuk-e még a mókás antihőst a jövőben.

A Variety-nek adott interjúban Ryan Reynolds és Hugh Jackman is szemérmesen nyilatkozott arról, hogy a Deadpool és Rozsomák után feltűnnek-e egy Bosszúállók-filmben. Reynolds azt mondta: 'Majd meglátjuk', míg Jackman nem tudta, hogyan közelítse meg a témát. A duó népszerűsége alapján simán lenne értelme, ha ismét magukra ölthetnék a jelmezüket a Marvel következő projektjeibe, gondolunk itt elsősorban a két Bosszúállók epizódra.

Ráadásul egy érdekes beszélgetést is megosztott Ryan Reynolds, amit a lányával folytatott. Ez alapján pedig úgy tűnik, hogy egy ideig még biztosan velünk marad, de persze erre csak sejtelmesen utalt a színész:

„Ryan, mennyire kell fittnek lenned ahhoz, hogy eljátszd Deadpoolt?”

„Nem annyira az esztétikáról van szó, bár a ruhát ki kell töltenem. De azt akarod, hogy az emberek lássák, hogy keményen dolgozol. Ettől úgy érzem, hogy kiérdemeltem. Intenzív kapcsolatom van Deadpool-lal. A középső lányom azt kérdezte: 'Apu, mikor hagyod már abba a Deadpoolozást?'. Erre én: "Hamarosan, kicsim. Megígérem.”

Ezeket olvastad már?

A Deadpool és Wolverine várhatóan hatalmasat szól majd a kasszáknál, hiszen már az előrejelzések alapján úgy vélik 160 és 165 millió dollár között hozhat a konyhára a nyitóhétvégén. Ez lehet egyben a valaha volt legsikeresebb start egy R-besorolású film esetében – legutóbb a 2016-os Deadpool szólt ekkorát a maga 133,7 millió dolláros bevételével.

Kövess Minket!



Gamer szótár