Wolverine után Pókemberrel is összeakaszkodhat Deadpool

Wolverine után Pókemberrel is összeakaszkodhat Deadpool

Az MCU legvártabb filmjének a rendezője osztotta meg gondolatait, amire érdemes odafigyelni.

Óriási várakozás előzi meg a Deadpool és Wolverine-t, és nem elég, hogy már most rekordot ment, a nem rég bemutatott popcornos vödörrel is sikerült újabb rajongókat szereznie a produkciónak, pedig még be sem mutatták.

Egyrészt mindkét karakter végre bemutatkozhat az MCU-ban, másrészt tele lesz a film kameókkal, ezért lassan már egy mém született belőle, hogy tényleg mindenki benne lesz a harmadik felvonásban. A Bettlejuice 2 esetében a marketingesek le is csaptak erre a lehetőségre, és a Deadpool segítségével reklámozták a saját alkotásukat.

Shawn Levy azt szeretné egyébként, ha Tom Holland Peter Parkere megoszthatná a képernyőt Ryan Reynolds Wade Wilsonjával egy jövőbeli filmben. A Total Film új számában, amely június 20-án, csütörtökön kerül az újságárusokhoz, és amelynek címlapján a Deadpool és a Rozsomák szerepel, Shawn Levy rendező elárulta, hogy szívesen látná Wade Wilsont (Ryan Reynolds) Peter Parkerrel együtt.

„Az a helyzet Deadpoollal, hogy szerintem mindent érdekesebbé tesz a merészsége miatt. Nagyon szívesen látnám Deadpoolt és Pókit egy filmben. Ezt tényleg megcsinálnám. Úgy érzem, Tom Holland mindenki mást körbe ugrabugrálna.”

Az eddig megjelent trailerekben kiszúrt easter eggek alapján a Deadpool és Wolverine a Marvel egyik legőrültebb produkciója, és tele lesz meglepetéssel, így érthető, hogy a stúdió megpróbálja a lehető legnagyobb titokban tartani a film cselekményét. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy Ladypool is szerephez jut majd benne, a rajongók pedig gőzerővel kutakodnak az internet bugyraiban, és próbálják megfejteni ki játszhatja el a főszereplő női verzióját.

Ezeket olvastad már?

A történet eddig megismert szelete szerint Deadpool összefog a mutáns Rozsomákkal (Hugh Jackman), akit nem csak a sötét múltja kísért, de szembe kell szállnia X professzor gonosz ikertestvérével, Cassandra Novával (Emma Corrin) is.

A Deadpool és Rozsomák július 24-én kerül a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár