Zseniális Deadpool és Wolverine mémmel reklámozzák a Beetlejuice 2 mozifilmet

Zseniális Deadpool és Wolverine mémmel reklámozzák a Beetlejuice 2 mozifilmet

Elképesztően foglalkoztatja az embereket a Deadpool és Wolverine, egy pletyka pedig másoknak is remek lehetőséget nyújt.

Régóta pletykálják már, hogy a Deadpool és Wolverine egyik legnagyobb meglepetése Ladypool lehet, aki a legutóbbi előzetesben egy pillanatra fel is tűnt. Sokan rá is pörögtek egy témára, és igyekeznek kideríteni, hogy ki lehet az álarc mögött, és az egyik legesélyesebb a szerepre nem más, mint a világ egyik legnépszerűbb énekesnője, Taylor Swift. Rajta kívül még Ryan Reynolds feleségére tippelnek sokan, de egyelőre hétpecsétes titokban tartják a készítők az új karakter kilétét.

Ezeket olvastad már?

A jövő hónapban esedékes bemutató előtt azonban az Entertainment Weekly most arról számolt be, hogy Swift biztosan nem fog szerepelni a filmben – úgy tűnik tehát, hogy valóban kegyetlen nyárnak nézünk elébe. Tavaly Reynoldsot is megszorongatták a pletykákkal kapcsolatban, és a sztár a Vancouver Sunnak így nyilatkozott:

„Igen, ezt már hallottam. Imádom (a pletykákat). Szerintem ez annak a jele, hogy az emberek mennyire vágynak arra, hogy bepillanthassanak a függöny mögé ebben a világban. Minden egyes ilyen titok és spoiler július 26-án fog kiderülni.”

Ezt megelőzően Levy-t is kikérdezték a spekulációkról, aki a TheWrap-nek azt mondta:

„Egyszerűen fogalmazok. 'No comment', mert ez egy kettős csapda. Ez Taylorral és az MCU-val kapcsolatos. Nem vagyok hülye. Várnod kell és meglátod.”

A találgatások nagy része azután merült fel, hogy Swiftet tavaly lencsevégre kapták egy NFL-meccsen Levyvel, Reynoldsszal és a Wolverine-t alakító Hugh Jackmannel.

Lassan tehát már egy új mém születik, miszerint szinte mindenki benne lesz az új Deadpool filmbe. A Beetlejuice 2 esetében a készítők megragadták az alkalmat, és rögtön megosztották a közösségi médiában, hogy eloszlassák a kedélyeket, Beetlejuice nem szerepel majd az MCU filmben. A Michael Keaton és Jenna Ortega főszereplésével érkező folytatást szeptember 6-án mutatják majd be.

Kövess Minket!



Gamer szótár