Feige szerint csak két film ér többet a Deadpool és Wolverine-nál az MCU-ban

Feige szerint csak két film ér többet a Deadpool és Wolverine-nál az MCU-ban

Az MCU atyaúristene nem rejtette véka alá a véleményét, szerinte csak két produkció tekinthető jobbnak és fontosabbnak Deadpool új kalandjánál. Talán ezért is várják Marvel Jézustól, hogy megmentse a franchise-t.

Kevin Feige rendkívül elégedett a Deadpool és Wolverine címet viselő Marvel-filmmel. Miért is ne lenne, hiszen még csak a premier előtti vetítések zajlanak, miközben már hetekkel ezelőtt elképesztő mennyiségű előrendelés érkezett a mozijegyekre csak az Egyesült Államokban, ami alapján könnyen rekordot dönthet a film az országban, illetve akár még világszerte is. A filmben egyébként végre összeállhat Ryan Reynolds és Hugh Jackman, de ami fontosabb, hogy most debütálnak először a karaktereik az MCU-ban. Emellett Jackman először ölthette magára a képregényben szereplő sárga ruhát a vásznon.

Miközben elképesztően megnőtt a hype a film körül, Feige nem győzi dicsérni a produkciót, ráadásul tett egy merész kijelentést is, miután az MCU két legnagyobb alkotásához, a Bosszúállók Végtelen háborúhoz és a Végjátékhoz (Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame) hasonlította Deadpool új kalandját.

Amióta a Disney 2019-ben felvásárolta a Fox stúdiót, a rajongók már nagyon várták, hogy az X-Men is bemutatkozhasson az MCU-ban. A legendás franchise 2000-ben változtatta meg végleg a szuperhős műfajt, amikor Hugh Jackman is feltűnt az X-Menben Rozsomákként. Bár a franchise végül kudarcot vallott, a rajongók mégis izgatottan várták, hogy a karakterek bekerüljenek az MCU-ba.

Az első X-Men-film az MCU-ban Ryan Reynolds Deadpool trilógiája lett volna, amelyben Hugh Jackman is visszatérhetett volna Rozsomákként. Jackman azonban 2017-ben szögre akasztotta az adamantium karmait a Logan után. Később viszont mégis sikerült meggyőzni őt, hogy térjen vissza.

Kevin Feige úgy fogalmazott, hogy a Deadpool és Wolverine a Marvel filmes univerzumának 3. legjobb és legfontosabb műve:

„Ha a Bosszúállók: Végtelen háború egy 9-es és a Bosszúállók: Végjáték egy 10-es... a Deadpool és Wolverine akkor egy 8-ast érdemel a tekintetben, hogy milyen hatással lesz a Marvel Moziverzum jövőjére.”

Ezeket olvastad már?

Sokan úgy érzik, hogy a Végjáték óta egyszerűen nyüglődik az MCU, ami nem véletlen, hiszen jó néhány közkedvelt hőstől köszöntünk el akkor, akiket még mostanáig sem sikerült pótolni. Az új mutáns éra és Deadpool, valamint Wolverine jelenléte, illetve kalandja talán fordíthat egyet a kockán és újra a helyes mederbe terelheti a franchise. Ha ez a film sem képes rá, akkor valószínűleg szép lassan elköszönhetünk majd a Marveltől filmes fronton.

Kövess Minket!



Gamer szótár