Gamescom 2024: Kiderült mikor jelenik meg a Sid Meier's Civilization 7

Gamescom 2024: Kiderült mikor jelenik meg a Sid Meier's Civilization 7

Jön a Civ 7, amiben egy olyan birodalmat kell majd felhúznunk, ami kiállja az idők próbáját, akár több ezer éven át.

Sok mindent vártunk az augusztus 20-i Gamescom megnyitóra. Call of Duty: Black Ops 6, új Dying Light, Marvel Rivals... csak, hogy néhányat említsünk. Végül meg is kaptuk amire vártunk, sőt még annál többet is. Bemutatkozott például a Borderlands 4, ám ami talán még annál is nagyobbat szólt, a legendás Sid Meier's Civilization széria legújabb felvonása.

A Firaxis műhelyében készülő Civ 7-re lassan 10 éve várunk már. A 2016-os Civ 6 egyszerűen minden rajongót megnyert magfának, de mindig van hová fejlődni. A '90-es évek óta élő, a mindenkori gaminget meghatározó széria egy új, minden eddiginél nagyobb, részletesebb, mélyebb és szebb formában tér vissza a Civilization 7 formájában, ami nem csak egy új előzetest de megjelenési dátumot is kapott!

Sid Meier's Civilization VII 2025. február 11-én érkezik majd PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre is.

Nézd meg a Borderlands 4, a Dying Light: The Beast, a Dune: Awakening, a Squid Game: Unleashed és az Indiana Jones and The Great Circle Gamescomos bejelentéseit is!

 

Kövess Minket!



Gamer szótár