Gamescom 2024: Minden idők legjobb Indiana Jones-játéka lesz a The Great Circle

Gamescom 2024: Minden idők legjobb Indiana Jones-játéka lesz a The Great Circle

Egyszerűen nem tudjuk megszokni, hogy nem Harrison Ford szólaltatja meg a karaktert, de az Indiana Jones and The Great Circle még így is remeknek tűnik!

Egész szerencsés volt azt idei Gamescom megnyitója, nem sok minden szivárgott ki a show előtt. Az viszont igen, hogy az Indiana Jones and The Great Circle két hatalmas újdonsággal készül. Az egyik a játék megjelenési dátuma, a másik pedig a platformok, amikre ellátogat majd a játék. Nagy meglepetés tehát nem ért minket, az Indiana Jones and The Great Circle tényleg megérkezik még idén, egészen pontosan december 9-én, méghozzá PC-re, Xbox Series X/S-re és rögtön az első napon már Game Passbe is. Ám ez még nem minden! Immár hivatalos, hogy a játék nem hagyja cserben a PlayStationös tábort sem, hiszen néhány hónapnyi Microsoftos exkluzivitás után befut majd PlayStation 5-re is, méghozzá valamikor 2025 tavaszán.

A bejelentéshez persze kaptunk egy új előzetest is, ami tele van gameplay jelenetekkel is és amit maga Troy Baker (Indiana Jones hangja a játékban) narrált nekünk. Íme az Indiana Jones and The Great Circle legújabb elkőzetese!

Nézd meg a Borderlnds 4 és a Dying Light: The beast Gamescomos bejelentéseit is!

Kövess Minket!



Gamer szótár