Gamescom 2024: Megjelenés dátumot kapott a Dűne MMO

Gamescom 2024: Megjelenés dátumot kapott a Dűne MMO

Íme a Dune: Awakening legújabb, 5 perces gameplay előzetese!

    Bár óriási sikernek örvend az eredeti könyv és az 1984-es Dűne-film is, a 2021-es Dune: Part One és a 2023-as Dune: Part Two új hullámot indított a Dűne-rajongók között és persze behúzott több milliónyi olyan újdonsült rajongót is, akik mindeddig nem ismerték a Dűne kegyetlen világát. Persze, hogy a játékok is meglovagolják majd a Dűne-hype-ot, például egy új játékkal, a Dune: Awakeninggel, ami jókora szerepet kapott a 2024-es Gamescom Opening Night Live műsorában is.

    Az egész izgalmas, látványos és a játékmenet több elemét is részletesen bemutató gameplay videó minket megvett kilóra. A játékra egyébként mondhatnánk, hogy a WoW babérjaira akar törni, hiszen MMO lesz, de nem egy klasszikus MMO. Inkább egy akciójáték, amit túlélő- és MMO-elemekkel dobtak fel, hogy a végeredmény páratlan legyen, valami olyan, ami méltó a Dűne-univerzumhoz.

    A Dune: Awakening 2025-ben érkezik majd PC-re, egyelőre Early Accessben, de tervben van konzolos verzió is, ám annak megjelenéséről még semmit sem tudni.

    Nézd meg a Borderlands 4, a Dying Light: The Beast, a Squid Game: Unleashed, a Sid Meier's Civilization 7 és az Indiana Jones and The Great Circle Gamescomos bejelentéseit is!

     

    Kövess Minket!



    Gamer szótár