Pac-Man, Dungeons & Dragons, Warhammer 40 000 és társai: ezeket a népszerű videójátékokat gyúrta sorozattá az Amazon

Pac-Man, Dungeons & Dragons, Warhammer 40 000 és társai: ezeket a népszerű videójátékokat gyúrta sorozattá az Amazon

Az Amazon lecsapott, és sorozattá gyúrta minden idők legismertebb videójátékait. 

A Prime Video nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor úgy határozott, népszerű videójátékok történeteit alapul véve készít sorozatot. A Secret Level című animációs szériáról a Gamescom nevű videójátékos esemény nyitónapján rántották le a leplet a készítők, és ezzel egy időben az első, ígéretesnek tűnő előzetes is befutott. Antológiáról lévén szó várhatóan minden egyes epizód új történetet mesél el, illetve valamennyi rész más-más népszerű videójátékot vesz majd alapul. Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e bármiféle összefüggés az epizódok között, és ha igen, milyen formában valósul ez meg. 

Az mindenestere biztos, hogy a sorozat olyan népszerű videójátékokra épül majd, mint például a Pac-Man, a Dungeons & Dragons, a Crossfire és a Spelunky, de mutatjuk inkább a listát, ami abból a szempontból nem teljes, hogy más játékok főhősei is felbukkannak majd a sorozatban. Alább pedig az első trailer is megtekinthető.

● Armored Core
● Concord
● Crossfire
● Dungeons & Dragons
● Exodus
● Honor of Kings
● Mega Man
● New World: Aeternum
● PAC-MAN
● Sifu
● Spelunky
● The Outer Worlds
● Unreal Tournament
● Warhammer 40,000

Bár a koncepció már önmagában is igencsak jól cseng, az külön ígéretes, hogy a projekt mögött a Love, Death & Robots című netflixes sorozat kreatív csapata áll, vagyis a 15 epizódból álló szérián Dave Wilson és Tim Miller dolgozott közösen - utóbbi rendezte egyébként a Deadpool első részét is. 

Jó hír továbbá, hogy a premierre nem kell már sokat várnunk: a Secret Level december 10-én debütál a Prime Videón. 

Borítókép forrása: Amazon

Kövess Minket!



Gamer szótár