A Szex és New York folytatásában nem, de az Emily Párizsban sorozatban még visszatérhet Samantha Jones

A Szex és New York folytatásában nem, de az Emily Párizsban sorozatban még visszatérhet Samantha Jones

Az Emily Párizsban színészei amellett kampányolnak, hogy Kim Cattrall ikonikus karaktere, Samantha Jones cameózzon egyet náluk.  

2022-ben debütált az HBO Maxon a kultikus Szex és New York sorozat folytatása, az És egyszer csak…, azóta pedig már a második évadon is túl vagyunk több-kevesebb sikerrel. Az új széria nem aratott osztatlan sikert, többen nehezményezték ugyanis, hogy az anyaszéria egyik legjobban kedvelt karaktere, Samantha Jones nem tért vissza a folytatásban - Samantha a sztori szerint Londonba költözött. Az első évadban csupán említés szintjén bukkant fel a karakter, a második etapban pedig igaz, hogy személyesen is visszatért, de csupán egyetlen röpke jelenet erejéig láthattuk. Érhető hát, ha a rajongók ki vannak éhezve Samanthára, aki bár nagy valószínűséggel érdemben már nem fog visszatérni a Szex és New York folytatásában, máshol azonban még felbukkanhat. 

Az Emily Párizsban színészei a közelmúltban amellett kampányoltak, hogy a színésznő csatlakozzon a netflixes szériához - írja a Deadline. Lily Collins, aki a címszereplő Emilyt alakítja a történetben, azt mondta, hogy szerinte kézenfekvő lenne egy crossover, mivel sok a hasonlóság a két sorozat között, és a széria másik főszereplője, a Gabrielt alakító Lucas Bravo is örülne annak, ha Kim Cattrall igent mondana egy cameóra. 

"Már korábban is gondoltunk arra, hogy Kim Cattrallnek csatlakoznia kellene hozzánk, el is képzeltük őt az Emily Párizsban sorozatban. Ez azt jelentené, hogy jelentős szerepet kapna, de először persze igent kellene rá mondania. Mindenesetre egész nap azon ábrándoztam, hogy ez akár még össze is jöhet" - mondta a francia színész. 

Szó se róla, a két sorozat között valóban sok a hasonlóság, ami nem a vélelen műve, ugyanis mindkét szérián Darren Star író dolgozott, illetve dolgozik jelenleg is. 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN