Az üdítőágyús szobai tanknál menőbb dolgot ma nem fogsz látni

Az üdítőágyús szobai tanknál menőbb dolgot ma nem fogsz látni

Karácsonyra mi is kérünk egy ilyet!

A szimulátorok szerelmesei gyakran állnak elő valamilyen meghökkentő megoldással, hogy még élethűbben játszhassák a kedvenc játékaikat. Az elmúlt években már biztosan találkozott mindenki legalább egy menő kamionos vagy űrhajós simmel a YouTube-on vagy a TikTokon. Azonban ezek mindegyikét maga mögé tessékelte tavasszal egy tankos megoldás, ahol egy havernak folyton üdítőket kellett az ágyúba pakolnia, mielőtt a World of Tanksben elsült volna egy-egy lövés:

Azóta kiderült, hogy ez az asztalra szerelt megoldás még csak a kezdet volt a koncepció mögött álló gamereknek. Mert mostanra a szobájukban vagy a garázsukban egy komplett tankot építettek maguknak, amibe felülről belemászva látható, hogy már egy rendes csapat felel a háborúzásért, pont úgy, mint egy valódi tankban is.

Valami egészen elképesztő az egész szimulátor kívül és belül is, de a figyelmet egyértelműen a középen elhelyezett ágyú érdemli meg a leginkább most is. A hangok, a lövéskor látható füst effekt pedig csak még magasabb szintre emelik az alkotást. A földön heverő teli palackok miatt mondjuk van egyfajta komikus hatása a nagy tempójú otthoni hadviselésnek, de tegye mindenki a szívére a kezét: ha építhetnél egy ilyet a lakásban, azon nyomban csinálnád és soha nem másznál ki a tankodból újra.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár