Harry Potterrel, Ginny Weasley-vel és Draco Malfoy-jal erősít a kviddicses Harry Potter-játék új előzetese

Harry Potterrel, Ginny Weasley-vel és Draco Malfoy-jal erősít a kviddicses Harry Potter-játék új előzetese

Egy ideje már tudni, hogy érkezik egy új Harry Potter-játék, a Quidditch Champions, ami pont arról szól, ami a Hogwarts Legacyból hiányzott: a kviddicsről. 

Nem lehet azt mondani, hogy rossz dolga lenne mostanság a Harry Potter rajongóinak: a Warner sorozatot készít J. K. Rowing világhírű könyvei alapján, egymás után érkeznek a hivatalos, gazdagon illusztrált kiadványok, tavaly februárban pedig megkaptuk a Hogwarts Legacy előzményjátékot is, amit a HP-fanok a hibái ellenére is imádtak. Mindezek mellett pedig tavaly áprilisban gyakorlatilag a semmiből érkezett a hír, hogy készülőben van egy új, kviddicses játék is, a Harry Potter: Quidditch Champions, ami nem is sokára, szeptember 3-án debütál konzolokra és PC-re. 

A játékban olyan jól ismert karakterek bőrébe bújhatunk majd, mint Harry Potter, Ron Weasley, Ginny Weasley, Draco Malfoy, Cho Chang és a többiek, a történetben pedig a Trimágus Tusa résztvevői is vissza fognak térni, többek közt a bolgár bajnok, Viktor Krum is - ugyanakkor saját karaktert is létrehozhatunk, ha úgy tartja kedvünk. Egyébként multiplayer játék lesz, vagyis másokkal is kviddicsezhetünk, és akár a saját barátainkat is behívhatjuk a játékba, ahol többféle pozíció közül választhatunk majd: lehetünk őrzők, terelők, hajtók és fogók is.

Warner Bros. Games most egy új előzetessel kedveskedett a rajongóknak, ami gondoskodik arról, hogy meghozza a kedvet a varázslósporthoz:

Jó hír, hogy a Harry Potter: Quidditch Champions gyakorlatilag minden jelentősebb platformon elérhető lesz, vagyis PC mellett PlayStation 4/5-ön, Switch-en és Xbox Series X/S/One-on is elfut majd. A játék maga 30-40 dollár környékén szerezhető be (a Deluxe Edition idehaza nagyjából 16 ezer forintért rendelhető elő), vagyis nem lesz kifejezetten olcsó mulatság az újdonság. Érdemes tudni viszont, hogy a Variety cikke szerint a Warner Bros. Games egy kis meglepetéssel is készül a rajongóknak, ugyanis azok a játékosok, akik a megjelenés előtt összekapcsolják Warner Bros. Games és Harry Potter Fan Club fiókjukat, „exkluzív, játékon belüli jutalmakban” részesülnek.

Kövess Minket!



Gamer szótár