Még MrBeastet is kenterbe verte Cristiano Ronaldo új YouTube csatornája

Még MrBeastet is kenterbe verte Cristiano Ronaldo új YouTube csatornája

Éppen csak elrajtolt Cristiano Ronaldo YouTube csatornája, már annyi feliratkozója van, mint égen a csillag.

Cristiano Ronaldo nem csak az egyik legnépszerűbb-nagyszerűbb focista, de mint kiderült, simán a leghíresebb a ma is élő emberek között. Jó-jó, ezt a közösségi médiás követéseiből is kiszámolhattuk volna, elvégre 112,6 millió főt érdekel Twitteren, 170 milliót Facebookon és 636 milliót Instagramon – ezzel azért kevesen versenyeznek. A napokban viszont elindult a portugál sztár régóta várt YouTube csatornája is, ennek rajtjakor pedig olyan rekordot döntött meg, amit valószínűleg senki más nem tud majd még nagyon sokáig.

A UR · Cristiano névre hallgató csatorna jelenleg 19 darab 1-2 perces angol vagy portugál nyelvű videót tartalmaz. És bár technikailag július 8-án hozták létre, a legendás focista tegnap délután kezdte promótálni azt, továbbá a tartalmak is csak azóta érhetőek el rajta a széles közönség számára. Most pedig alig 20 óra elteltével úgy fest, hogy a különböző platformokon közzétett röpke promó videó – amiben Ronaldo arra kéri a követőit, hogy SIUUUbscribe-oljanak a csatornára – megtette a hatását. Ugyanis a focista kevesebb mint 12 óra alatt átlépte a 10 millió feliratkozót, a videói pedig rendre 7-8 számjegyű megtekintéseket generálnak.

Csak hogy kontextusba helyezzük ezt, a legnagyobb YouTube-sztárnak tekintett MrBeastnek a 10 millió feliratkozóhoz 132 napra, azaz több mint 4 hónapra volt szüksége annak idején. A leggyorsabban elért 10 millió feliratkozó rekordját tehát több mint 260-szoros tempóval verte kenterbe Cristiano Ronaldo a tegnapi nap folyamán. És amitől még őrületesebb lesz a focista megjelenése a videós platformon, hogy a SIUUUbscribe-ok még mindig jönnek: a cikk írásának pillanatában már a 17 millióhoz közelít a UR · Cristiano, a nap végére simán meglehet neki a 20 millió is, ha így folytatja.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN