WoW: The War Within: Ezt kapod a pénzedért az egyes kiadásokban

WoW: The War Within: Ezt kapod a pénzedért az egyes kiadásokban

Te próbáltad már meghódítani azt a csodálatos világot, amit úgy hívnak, hogy World of Warcraft?

Bármennyire is hihetetlen, idén már 20. születésnapját ünnepli majd a WoW! A Warcraft-világot abszolút a csúcsra járató MMO 2004 óta uralja a piacot és bár voltak és vannak egészen jó kihívói (The Lord of the Rings Online, The Elder Scrolls Online), a MMO-trónt egyik sem tudta megborítani, a WoW 2004 óta az MMO-játékok legjobbja és hacsak valami megmagyarázhatatlan változás nem történik a gamer-világban, ez valószínűleg így is fog maradni. Éppen a 10. nagy kiegészítője fut majd be a játéknak, ami rendesen gatyába rázza majd a játékot, tengernyi újdonságot hoz magával és ami várhatóan a World of Warcraft egy új korszakát nyitja meg. A The War Within egy új trilógia, a Worldsoul Saga első felvonása lesz, ami a tervek szerint még jó pár évig életben tartja majd a játékot.

A The War Within augusztus 26-án érkezik majd, mi pedig alaposan körbejárjuk az új kiegészítő tartalmait, a WoW egyes fejezeteit, legfontosabb pillanatait. Ám első lépésként nézzük meg azt, hogy mi van akkor, ha valaki a The War Withinre pályázik? milyen csomagok várják a játékosokat és azok miket tartalmaznak?

Base Edition

Ez a legalapabb, egyben legolcsóbb csomag, amivel megszerezhetjük az új kiegészítőt és azért egy-két ajándék még ehhez is jár. 60 eurós áráért megkapjuk az új kiegészítőt, a lehetőséget, hogy 70-es szintű karaktert indítsunk és azonnal a The War Within történéseibe csapjunk és kapunk még 500 Trader's Tendert is, amit a Trader's Postban költhetünk el, szezonális tartalmakra.

Heroic Edition

A Heroic Edition már egy fokkal komolyabb, ezt persze az ára is tükrözi. Itt már 70 euróról beszélünk, cserébe viszont nem csak a Base Edition összes tartalmát kapjuk meg, hanem még további 250 Trader's Tendert (összesen így tehát 750-et), valamint a csomag tartalma még az Algarian Stormrider mount, egy repülő mount, amivel kéz a kézben jár egy quest is, amivel a mounthoz tartozó páncélt szerezhetjük meg és upgrade-elhetjük is azt.

az Algarian Stormrider

Epic Edition

Aki pedig igazán nagy rajongó és mélyen a pénztárcájába akar nyúlni, annak ott az Epic Edition, potom 90 eurós árcédulával. Ebben a kiadásban megkapunk mindent ami a Basic és a Heroic Edition tartalma, illetve kapunk mellé további 250 Trader's Tendert, 30 napnyi játékidőt (amiért ugye más esetben külön kell fizetni), hozzáférést a kiegészítő bétájához (ez már lejárt), 3 napos korai hozzáférést a kiegészítőhöz, valamint egy-két ingame apróságot, például egy új companiont.

Collector's Edition

A gyűjtői kiadást bár bemutattuk korábban, aki gondolkozik ennek az egészen elképesztő csomagnak a megvásárlásán vagy egyszerűen csak kíváncsi arra, hogy mit is tud egy wowos gyűjtői kiadás, az a következő cikkben végignézheti a kiadás tartalmát.

Kövess Minket!



Gamer szótár