Az Xboxosok egyelőre ne örüljenek, egy ideig még nem Black Myth: Wukongozhatnak

Az Xboxosok egyelőre ne örüljenek, egy ideig még nem Black Myth: Wukongozhatnak

Úgy tűnik a jelenlegi formában nem birkózik meg a konzol a játékkal.

Lehet, hogy kevesen gondolták volna, de a Black Myth: Wukong jött, látott és győzött. A PS5-re és PC-re megjelenő cím irdatlan mennyiségű embert rántott magával, a lehető legjobb értelemben, hiszen több millióan vetették bele magukat a mitikus küzdelembe. A Steamen is hatalmas rekordot ért el a játék, miután alig néhány napot követően a platform történetének legnépszerűbb egyjátékos alkotása lett az egyidejű felhasználók száma alapján – 37 millióan merültek el a játékban egyszerre augusztus 25-én.

Egy negatív dolog azonban beárnyékolja ezt a fényes sikert, hiszen nem élvezheti mindenki a parádés játékot. Az Xbox tulajdonosok ugyanis egyelőre kimaradnak a mókából, és a hírek szerint ez még egy ideig így is marad. A játék hibafeltáró tesztjeinek során egy „memóriaszivárgási” problémát észleltek, ezért „határozatlan időre elhalasztották” a megjelenését ezen a konzolon.

A Game Science legújabb akció-RPG-jének startja óta sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mikor jöhet ki a Black Myth: Wukong Xbox Series X/S-re. A legfrissebb hírek szerint a várakozás a vártnál is hosszabb lehet. EXtas1s, egy megbízható Xbox-szivárogtató nemrég számolt be róla, hogy egy összeomlási hiba okozza a legnagyobb galibát.

Az említett személy a Gamescom 2024-en több Xbox bennfentessel és fejlesztővel is találkozott, akik feltárták neki a Black Myth: Wukong körüli felhajtást. Elmondásuk alapján valóban egy memóriaszivárgási hiba okoz jelentős összeomlásokat és teljesítményproblémákat Xbox konzolokon. Emiatt a játék nem ment át a tesztelési fázison, és ezért határozatlan időre elhalasztották a debütálását, amíg nem sikerül optimalizálniuk megfelelően erre a platformra.

Ezeket olvastad már?

A Black Myth: Wukong fejlesztői keményen dolgoznak a helyzet orvoslásán, és amint megkapják a szükséges tanúsítványt, a megjelenési dátumot is ki tudják tűzni. is meg kell jelennie. Ha minden igaz, a Black Myth Wukong kétszer is megbukott az Xbox hibaérzékelési tesztjén, ezért a játékot jelen állapotában nem lehet közzétenni.. Remélhetőleg hamarosan napvilágot lát a javítás.

Kövess Minket!



Gamer szótár