A Deadpool és Wolverine egyik törölt jelenetéből derül ki az egyik fontos karakter sorsa

A Deadpool és Wolverine egyik törölt jelenetéből derül ki az egyik fontos karakter sorsa

Ez a videó megerősítette Gambit (Channing Tatum) sorsát, miután a mozis változatban még a szemfülesek sem nagyon szúrhatták ki mi is történt vele.

A hatalmas várakozásokat követően a Deadpool-franchise harmadik részében a címszereplő hősök, Ryan Reynolds és Hugh Jackman alakításában végre összefoghattak egymással – hosszú civódást követően –, hogy megállítsanak egy őrült, és annál veszélyesebb szupergonoszt, Cassandra Novát (Emma Corrin).

Már a forgatások ideje alatt incselkedtek Ryan Reynoldsék a rajongókkal, és olyan információkat osztottak meg, miszerint nem lesz hiány meglepetésből. El is indultak a találgatások, hogy vajon kik tűnhetnek fel a képernyőn, de csak keveset sikerült eltalálni belőlük. Mindenesetre a galaxisokon átívelő, gyakran véres akció miatt bőven volt hely a visszatérő karaktereknek, és szerencsére a film sem okozott csalódást ezen a téren, miután jó néhányan felbukkantak az Marvel korábbi alkotásaiból.

Channing Tatum például végre magára ölthette Gambit jelmezét, amivel egy nagy álma teljesült. Hosszú ideje szeretné összehozni az önálló filmjét az X-Men egyik legnépszerűbb mutánsával, de ez sosem jött össze, most viszont végre megkapta a lehetőséget. Ráadásul Reynolds időközben nem csak egy új Penge filmet akar Wesley Snipesszal, de nem lenne ellenére, ha Tatum is megkapná a hőn áhított lehetőséget.

Ezeket olvastad már?

Miután azonban a sztori szerint az Ürességben felemésztették, és ezzel megpecsételődött a sorsa, úgy tűnt lemondhatunk róla. Egy eldugott jelenet viszont rávilágított, hogy Gambit valójában túlélte a küldetést, bár ezt nehéz volt észrevenni, mivel a felvételeket csak egy kis televízión lehetett látni a háttérben. Nem szerette volna azonban kétségek között hagyni a rajongókat, ezért Reynolds megosztotta a klipet az Instagram-fiókján. A felvételen így már tisztán kivehető, amint Tatum Gambitja egy halom holttest mellett sétál el, majd felcsendül a zene és belemosolyog kamerába.

Mivel Gambit túlélte a kalandot, ez továbbra is életben tartja a reményt, miszerint Tatum a jövőben ismét magára ölthetné ezt a szerepet.

„Már tíz éve mondogatom, hogy akarom. Bob Iger és Kevin Feige kezében van. Imádkozom Istenhez.” – nyilatkozta nemrég maga a színész.

Kövess Minket!



Gamer szótár