Ryan Reynolds nem hagyja annyiban, még több Pengét akar Wesley Snipesszal

Ryan Reynolds nem hagyja annyiban, még több Pengét akar Wesley Snipesszal

Már másodjára szólal fel a témában, és úgy tűnik tényleg komolyan gondolja, mert nem szabadna kihagyni ezt a ziccert a Marvelnél.

A Deadpool és a Rozsomák sztárja a napokban egy Snipest ábrázoló fotót posztolt az Instagramra, és az alábbiakat fűzte hozzá:

„A reakció, amikor [Wesley Snipes] megjelenik a filmben, a legintenzívebb dolog, amit valaha hallottam a moziban. Az emberek elképesztő örömmel és szeretettel sikoltoznak miatta, ami az örökségéhez tartozik.”

Snipes 1998-ban ölthette magára először a fénybenjáró szerepét. A Penge (Blade) első része hatalmasat szólt a mozikban, ezért nem volt véletlen, hogy két folytatással is bővült és végül trilógiává avanzsált a történet, igaz az utolsó felvonás már gyengére sikeredett. Ezt követően nagyjából lemondhattunk róla, hogy még egyszer megcsodálhatjuk majd a vámpírvadászt az ő előadásában, de aztán jött 2024, és befutott a Deadpool és Rozsomák. Ryan Reynoldsnak nem csak Hugh Jackmant sikerült visszacsábítania, de Wesley Snipest is meggyőzte, hogy csatlakozzon a produkcióhoz. A pillanat pedig, amikor megjelenik a nagyvásznon, egészen elképesztő, és bár a színész már bőven túl van a hatvanon (62 éves jelenleg), még mindig piszok jól áll neki ez a karakter. Talán nem véletlen, hogy az újonnan bejelentett, Mahershala Alival készülő Penge haldoklik, a rajongók sem feltétlenül bíznak benne, és visszasírják Wesley Snipes alakítását. Reynolds pedig szintén nagy rajongója a karakternek és a színésznek, ezért nem véletlenül hangoztatja egyre sűrűbben, hogy nagyon szeretne egy új Penge filmet vele.

„Még több Penge légyszi. #DayWalker. Konkrétan egy Logan-stílusú búcsúra gondolok.” – zárta mondandóját rövidre Reynolds, utalva a 2017-es, nagy sikerű szuperhősfilmre, amelyben Jackmant egy megöregedett Rozsomák szerepében követhetjük nyomon.

Reynolds kapcsolata Snipesszal és a Pengével jóval túlmutat a legújabb kasszasikerükön. Mielőtt eljátszhatta Deadpoolt/Wade Wilsont a 2016-os filmben, már a Penge záró akkordjában, a Szentháromságban (Blade: Trinity) is feltűnt, mint Hannibal King.

Valójában, ha Snipes és Penge nem készült volna el, a Deadpool és Rozsomák talán soha nem kapott volna esélyt arra, hogy egyáltalán bekerüljön a Marvel Moziverzumba. Az 1998-ban bemutatott eredeti Penge nem az első olyan film volt, amelynek középpontjában a Marvel-történelem egy-egy főszereplője állt – a Fantasztikus Négyes (1994), az Amerika kapitány (1990), The Punisher (1989) és igen, Howard, a kacsa (1986) is megelőzte. De a Penge volt az első olyan Marvel-film, amely széles körű kritikai elismerést kapott, és egy olyan hatalmas filmes franchise alapjait rakta le, mint az MCU.

Ezeket olvastad már?

Szóval nem lennénk meglepődve, ha végül mégis úgy döntenének Kevine Feige-ék, hogy jobb egy új sztori Wesley Snipesszal, mintsem egy újvonalas kaland Mahershala Alival.

Kövess Minket!



Gamer szótár