15 ezer forint helyett 2 Gyűrűk Ura játékot is ingyen ad az Amazon

15 ezer forint helyett 2 Gyűrűk Ura játékot is ingyen ad az Amazon

Augusztus 29-én indul útjára a Prime Video streaming oldalán A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évada, és ennek örömére most akár aktív szereplőként is belekóstolhatsz milyen is az élet Középföldén, ha még eddig nem tetted meg persze.

A premier alkalmából gondolt egy merészet az Amazon, és két olyan játékot is ingyen ad, amivel érdemes egy próbát tenni. Persze van egy kis 'csalás' a dologban, ugyanis csak abban az esetben tekinthető ingyenesnek az ajándék, ha már eleve Prime Gaming tag valaki. Ezen felhasználók viszont jól járnak, mert a GOG-on keresztül megkapják egyetlen extra forint ráfordítása nélkül a Middle-Earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition változatát (Steamen 20 euró) és a Lego: The Lord of the Rings-et (Steamen 20 euró) is.

A Shadow of Mordor vitathatatlanul az egyik legjobb Gyűrűk Ura-játék, amely valaha készült. Ez a történet azokon a zord vidékeken játszódik, ahol Szauron létrehozta erődítményét. A 2014-ben megjelent alkotásban a játékosok egy ranger, Talion bőrébe bújhatnak. A főszereplőt a bosszú vezérli, miután nem csak őt, hanem a családját is meggyilkolták, viszont a halál kijátszásának érdekében lepaktált a tündék urával, Celebrimborral. Nem csak a kardunk lesz a legjobb barátunk a kaland során, de érdekes képességekre is szert tehetünk, azonban a program legmenőbb része a Nemesis rendszer. Ez lehetővé teszi, hogy a játékban végrehajtott cselekedeteidtől függően saját ellenfelet hozzunk létre. Ha például egy ork megölt téged a sztori során – ami után újraéledtél ugyebár, mert nem volt vége ezzel a dolognak –, erősebbé vált, és ezzel előre lépett a ranglétrán.

A Nemesis System tartalmaz egy listát az adott az orkokról, akiket levadászhattál, és a gyengeségeiket kihasználva elkezdhetted aprítani Szauron seregét. A Shadow of War névre keresztelt folytatás néhány évvel később jelent meg, és kibővítette ezeket az ötleteket, miközben lehetőséget adott a játékosoknak, hogy saját ork sereget toborozzanak és csatába vezessék őket. Ami a Lego: Lord of the Ringset illeti, ez a Peter Jackson által rendezett trilógián alapul, és a többi licencelt Lego-játék szokásos formuláját követi.

Újra felkereshetjük a filmben látott híres helyszíneket, szétverhetjük az ellenséget, lerombolhatjuk a környezetet, eközben készítenünk kell néhány olyan eszközt is, amelyek segítik a továbbjutásunkat. Nagyjából ugyanaz a koncepció, mint a Traveler's Tales által fejlesztett többi Lego-játék esetében, ámbár még mindig nagyon szerethető a pimasz humora és rengeteg tartalom miatt.

Ezeket olvastad már?

Ha esetleg lemaradtál volna róla, az e havi játékválaszték a Prime Gaming előfizetők számára is elérhető. Ha egyszer igényt tartasz a Prime Gaming ingyenes játékaira, azok örökre a tiéd maradnak - még akkor is, ha az előfizetésed lejár.

Kövess Minket!



Gamer szótár