A hatalom gyűrűi: Megvan mikor jönnek a tripla premierrel startoló 2. évad egyes részei

A hatalom gyűrűi: Megvan mikor jönnek a tripla premierrel startoló 2. évad egyes részei

Ha már alig várod a folytatást, akkor érdemes az alábbi napokat bevésned a naptáradba.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második szezonja napokon belül befut, és az izgalom egyre csak fokozódik – már akiben még maradt annyi kíváncsiság, hogy nekiüljön majd a folytatásnak. A már kiadott előzetesek alapján sokkal akciódúsabb lesz a következő évad, és még Eregion ostromát is végig izgulhatjuk majd, illetve egy nagy találkozás is megtörténik. A történet középpontjában a címben szereplő tárgyak állnak majd, amelyekkel egész Középföldét átveri Sauron. Azt viszont, hogy kire és miként hatnak majd ezek a különleges eszközök, majd csak az egyes epizódok megtekintésével derül ki. Olyannyira változatosak, mélyek és drámaiak lesz az előttünk álló részek, hogy még a széria showrunnere is Christopher Nolan gigászi művéhez hasonlította.

Szóval akár hardcore Gyűrűk Ura-rajongó vagy, akár csak imádod a fantasy-sztorikat, akkor valószínűleg ez a sorozat neked való. Összeszedtünk mindent, amit eddig tudni lehetett A hatalom gyűrűi 2. évadáról. Vár a kaland!

A Hatalom gyűrűi 2. évada 2024. augusztus 29-én jön az Amazon Prime Video kínálatába, ráadásul rögtön három epizódos premiert kapunk, a többi felvonás pedig onnantól kezdve heti rendszerességgel érkezik.

Az Amazon Studios főnöke, Jennifer Salke korábban már utalt rá, hogy valószínűleg gyorsabban felpörögnek majd az események, és több fordulatot is tartalmaz a folytatás.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár