Jön a  Szárnyas fejvadász 2099 sorozat, két új szereplőt jelentettek be

Jön a Szárnyas fejvadász 2099 sorozat, két új szereplőt jelentettek be

Tom Burke és Maurizio Lombardi csatlakozott a Szárnyas fejvadász 2099 szereplőgárdájához.

Az Amazon Prime Videóra érkezik a replikánsok történetének legújabb fejezete, amely a Denis Villeneuve átal rendezett, 2017-es Szárnyas fejvadász 2049 folytatása lesz. Hogy pontosan hogyan alakul majd a sztori, arról egyelőre nincsenek információk (a cím alapján 50 évvel később vesszük fel a fonalat), a szereplőgárda azonban már kétségkívül szépen formálódik.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy az Oscar-díjas Michelle Yeoh és az Eufória sztárja, Hunter Schafer színésznő főszerepet játszik a szériában, most pedig újabb két szereplőről hullt le a lepel: Tom Burke-kel és Maurizio Lombardival bővült a sci-fi széria csapata.

Burke-et legutóbb a Mad Max előzménysztorijában, a Furiosában láthattuk Anya Taylor-Joy és Chris Hemsworth mellett, de Florence Pugh oldalán is feltűnt A csoda című misztikus thrillerben. Emellett Oliver Hermanus nagy sikerű Élj! című filmjében is szerepelt, a J.K. Rowling krimiregényein alapuló CB Strike sorozatban pedig a címszereplő nyomozót formálta meg. Ami Lombardit illeti, az olasz színész neve talán kevésbé cseng ismerősen, legutóbb a Steve Zaillian által rendezett Netflix-sorozatban, a Ripley-ben tűnt fel, hamarosan pedig a Citadel: Diana-ban, valamint a Joe Wright által rendezett M. Son of the Century sorozatokban láthatjuk majd - utóbbi középpontjában Benito Mussolini 1920-as évekbeli politikai karrierje áll majd. 

Hogy a két színész kiket alakít majd a Szárnyas fejvadász-sorozatban, egyelőre nem tudni, ahogy arról sincs információ, hogy Michelle Yeoh és Hunter Schafer milyen szerepekben tűnik majd fel. Azt mindenesetre már tudjuk, hogy széria fő alkotója Silka Luisa, aki az Elisabeth Moss főszereplésével készült Tündöklő lányok című thrillerszériát is jegyzi, Ridley Scott pedig producerként adja a nevét az Amazon sci-fi sorozatához - a direktor ugyebár az eredeti, 1982-es Szárnyas fejvadászt rendezte. 

Borítókép forrása: Warner Bros. 

Fotó forrása: Rhys Frampton/Gianluigi Di Napoli/Deadline

Kövess Minket!



Gamer szótár