Felkerült a netre a Taylor Swift miatt törölt Deadpool sorozat egyik jelenete

Felkerült a netre a Taylor Swift miatt törölt Deadpool sorozat egyik jelenete

Egy tréfa miatt végül a kukában végezte ez a projekt.

Donald Glover megálmodott bő fél évtizeddel ezelőtt egy Deadpool rajzfilmet, és az FX segítségével valóra is válthatta volna elképzeléseit, de ez egy Taylor Swiftes poén miatt sosem valósulhat meg végül.

Történt ugyanis, hogy egy konkrét epizódot húztak fel arra, hogy viccet faragjanak az énekesnőből, ez viszont nagyon rosszul jött ki, és gyakorlatilag véget is vetett a shownak. Akkoriban Stephen Glover még egy üzenetet is megosztott Twitteren ezzel kapcsolatban – bár nem sokkal később eltűnt a felületről a bejegyzés:

„Tényleg volt egy Taylor Swift epizód. Eléggé mókásra sikeredett, de határozottan ez volt az utolsó csepp a pohárban lol.”

Stephen Glover nem állt meg itt. További magyarázkodással rukkolt elő azzal kapcsolatban, hogy milyen lehetett volna a Deadpool animációs sorozat – de ezeket is törölték.

„Nem volt túlságosan sötét a humora, sőt egyáltalán nem volt elmondható ez róla, de mindenképp meg akartuk mutatni a Rick és Morty-nak, és szerintem meg is tettük volna. Büszkék vagyunk a bandára.”

Mindez azután történt, hogy Donald Glover 14 oldalnyi forgatókönyvet osztott meg az animációs majdnem-sorozatból a Twitteren. Bár Donald tweetjeit is törölték, a rajongók azóta is támogatják a projektet, igaz, több mint 6 év eltelt már az incidens óta, viszont mivel fantasztikus munkát végeztek, ezért sokaknak szomorúságot okoz, hogy nem valósulhatott meg a premier.

„Csak a formalitás kedvéért: Nem voltam túl elfoglalt ahhoz, hogy a Deadpoolon dolgozzak. Tudod, nem vagyok dühös a törlés miatt. Úgy értem, egyáltalán jó az időzítés, hogy egy erőszakos, fegyverimádó fehér ember szónokoljon a tévében? Az ELNÖKÖN kívül?” – írta Donald Glover egy tweetben, mielőtt nyilvánosságra hozta volna azokat az oldalakat, ahol Deadpool gúnyolódik a törlésen.

A sorozatból készült tesztfelvételek sem segítettek csillapítani a kedélyeket.

„Kreatív nézeteltérések miatt közös megegyezést követően a felek más utakon folytatják [FXk, Donald és Stephen Glover, Marvel Television] és nem valósul meg a Deadpool animációs sorozata.” – állt az FX közleményében.

Ezeket olvastad már?

Egy tesztfelvétel is napvilágot látott azóta, amit most ti is megtekinthettek – a videóban Deadpool számos gonosztevővel száll szembe, miközben az első élőszereplős filmből ismert ikonikus sorokat hallhatjuk tőle:

Kövess Minket!



Gamer szótár