Keanu Reeves-szel jön a 4. rész után játszódó John Wick akciósorozat

Keanu Reeves-szel jön a 4. rész után játszódó John Wick akciósorozat

A színész viszont most nem ragad fegyvert, csak az előkészületekből veszi ki a részét.

Keanu Reeves talán maga sem gondolta, hogy beletenyerel az egyik legjobb franchise-ba, miután igent mondott az első John Wick filmre. Olyannyira jól sikerült a bosszúhadjáratról szóló akciófilm, hogy további 3 folytatást is kapott, és amikor már úgy tűnt lezárják a történetet, az első spinoff koncepciója is előkerült. Innen pedig már nem volt megállás, először a filmek egyik fő helyszínének sztoriját mesélték el a Continental-lal, de hamarosan az Ana de Armasszal fémjelzett Ballerina is tiszteletét teszi majd.

Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor a Lionsgate tovább bővíti a John Wick-univerzumot, méghozzá az Under The High Table című akciószériával, amelynek producerei között találjuk a milliárd dolláros filmes franchise sztárját és rendezőjét, Keanu Reeves-t és Chad Stahelski is – tudta meg a Deadline. Stahelski egyébként a pilot epizódot is tető alá hozhatja a kamera mögött ülve.

Az új alkotás forgatókönyvét a The Old Man társalkotója, Robert Levine írta, és a hírek szerint közvetlenül a John Wick: 4. fejezet befejezése után veszi fel a fonalat. John Wick ugyanis bizonytalan helyzetbe hozta az alvilágot, és ennek hatására új karakterek próbálnak majd nevet szerezni maguknak, miközben a franchise néhány megrögzött szereplője továbbra is elkötelezett marad a régi világ hagyományai mellett.

A leírás szerint az új sorozat egyesíti az újat és a régit, miközben egy teljesen új korszakba repíti el a Wick-univerzumot. Ezt a megközelítést a Lionsgate már korábban is alkalmazta a John Wick előzménysorozatában, a The Continentalban, amely a Peacock egyik legjobb nyitányát produkálta 2023-ban.

Ezeket olvastad már?

Továbbá elméletileg egy ötödik John Wick-film is fejlesztés alatt áll, viszont az Under The High Table nem fogja megzavarni ennek a menetrendjét, de persze semmi hivatalos információt nem tudni róla, mivel a Lionsgate egyelőre nem kívánt nyilatkozni a dologról.

Kövess Minket!



Gamer szótár