7 percen át pörög a Warhammer 40K: Space Marine 2 látványos multija

7 percen át pörög a Warhammer 40K: Space Marine 2 látványos multija

Terítéken a Warhammer 40,000: Space Marine 2 kooperatív és területfoglalós többjátékos módja.

Nem lassul a Warhammer 40,000: Space Marine 2 marketing gépezete. Miután a napokban több amerikai újságíró is futhatott vele egy próbakört – és így kiderült, milyen lesz a játék a gyakorlatban –, a szeptember 9-re ígért programból most egy hét és fél perces játékmenet videó is napvilágot látott, amiben alaposabban szemügyre vehetjük, hogyan fogjuk majd gyakni az ellent néhány hét múlva.

A videó első felében a kooperatív módot láthatjuk, és ezekben a percekben akad közelharc és lövöldözés is dögivel. A folyamatosan érkező ellenfelek, a környezet, a karakterek mind baromi látványosak, és úgy fest, hogy a sikerhez a taktikai érzékünket sem lesz jó ötlet otthon hagyni. Ugyanis a Warhammer 40K: Space Marine 2-ben hiába nyílik lehetőségünk rá, hogy többedmagunkkal is csatába induljunk akár a fő kampány, akár a külön erre tervezet küldetések által, mert ha a koordináció hiányzik a csapatból, akkor gyorsan szétkapnak majd minket az ellenségek azelőtt, hogy egyáltalán megpillanthatnánk egy bosst.

A gameplay második fele már a területfoglalós multiról szól. Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy a Saber Interactive itt feltalálta a spanyolviaszt. De ez még nem jelenti azt, hogy rossz lenne, amit látunk, hiszen a rövid betekintésből egyértelmű, hogy a kötelezőt hozták a fejlesztők, a látvány, a részletek pedig még mindig igényes munkáról árulkodnak. Persze a teljes kiértékelésre ez a néhány perces összeállítás vajmi kevés, az azért kezd már körvonalazódni, hogy mire számíthatunk összességében.

A Warhammer 40K: Space Marine 2 szeptember 9-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Nektek mennyire jön be a Space Marine 2 eddig?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár