Már csak egy napotok van, hogy ingyen behúzzátok ezt a játékot

Már csak egy napotok van, hogy ingyen behúzzátok ezt a játékot

A GOG ajándék játékkal kedveskedik nekünk, de sietnünk kell.

Habár a szeptember olyan szempontból keserű, hogy vele véget ér a nyár, és a diákoknak kezdetét veszi a tanulás, a GOG azon igyekszik, hogy egy kicsit feldobja ezeket a gyászos napokat. A „vissza a suliba" esemény keretében több mint 5 000 leárazott játékkal találkozhatunk a weboldalon, melyekre akár 95%-os akció is vonatkozhat – többek között most olcsón beszerezhető a Heroes of Might and Magic 3: Complete, a Warhammer 40,000: Space Marine és a STAR WARS: Knights of the Old Republic is. IDE KATTINTVA böngészheted át a teljes kínálatot. Ezenfelül azok se csüggedjenek, akik nem szeretnének most pénzt költeni játékokra, hiszen ha sietünk, ingyen is behúzhatunk egy címet.

Ezeket olvastad már?

 Once Upon A Jester 

A Once Upon A Jestert a Bonte Avond indie stúdió készítette és a Crunching Koalas adta ki még 2022-ben. Egy zenés, színházi kalandjátékról van szó, melyet a kritikusok és a játékosok is egyaránt elismertek – ezt jól mutatják a Steamen kapott 99%-ban pozitív értékelések. Ha holnap – azaz 2024.09.05. – 15:00-ig lecsaptok rá, akkor megspórolhatjátok a 15 dolláros eredeti árát. A feladatotok csupán annyi, hogy feliratkozzatok a GOG hírleveleire.

„Utazd be a királyságot Jesterként legjobb barátoddal, Sokkal, hogy színházi előadásokat rögtönözzetek, és színpadokon léphessetek fel messze földön. Énekeld ki a szíved, mondj kiváló vicceket, és nyűgözd le a közönséget, hogy a híres Royal Theatrical Spectacle sztárjaivá válj!" – áll a játék leírásában.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN