Tízezrekkel olcsóbban tiéd lehet a No Man's Sky és a többi űr-témájú csodajáték!

Tízezrekkel olcsóbban tiéd lehet a No Man's Sky és a többi űr-témájú csodajáték!

Újabb Steam Fest vette kezdetét, amely most szeptember 2-ától egészen 9-ig tart.

Ebben az időszakban ismét remek kedvezményeket kínál a platform, emellett jó néhány demót is ki lehet próbálni az egyes címekből, szóval mindenképpen érdemes egy próbát tenni a Steam Space Exploration Festtel.

Ahogy a neve is mutatja, az akció keretein belül űr-témájú videojátékokra csaphatunk le eléggé jó áron. Ha rajongsz a végtelen űrért, vagy az a Földön túli világ misztikusságáért, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy milyen alkotásokat lehet fellelni ebben a szekcióban, esetleg tennél is velük egy próbát, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy beszerezz néhányat közülük. Nem is olyan rég jelent meg a Star Wars Outlaws, amely ugyan egy népszerű franchise következő felvonása, mégis hagyott némi kívánni valót maga után. Ezért nem csodálkozunk, ha sokan inkább másik játék után néznének így szeptember elején.

Kaptunk egy előzetest is egyébként az eseményhez:

Ami viszont a legfontosabb, hogy a kiárusítás alatt olyan címekre csaphatunk le jóval olcsóbban, mint a No Man's Sky, a Warhammer 40K és a The Outer Worlds. Sajnálatos módon a Starfieldre nincs kedvezmény, mivel a Bethesda ambiciózus űrjátéka teljes kiskereskedelmi áron szerepel a Steamen.

A Valve platformján a Space Exploration Festnek köszönhetően ingyenes demókat kapunk egyes közelgő játékokból is, többek között ki lehet próbálni az Everspace 2-t és a Star Trek Legendset is. De ez még semmi, nem is olyan sokára befutnak majd Steamre az olyan űr-témájú kalandok is, mint például az Alters, Falling Frontier, Space Truckers, Starminer, Starship Simulator, Luna Abyss, hogy csak néhányat említsünk meg.

Ezeket olvastad már?

A Steam Space Exploration Fest 2024 szeptember 9-én zárul, szóval érdemes már most átböngészni a listát. Ennek apropóján összeszedtük nektek a legérdekesebb ajánlatokat, de egyébként az áruház weboldalára kattintva teljes képet kaptok a fesztiválról.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


ASTRONEER 29.99.99 helyett most 11.99 dollár (~4200 Ft)

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár