18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS2 Masters: Itt az utolsó esély, hogy nevezz az őszi selejtezőkre

TippmixPro CS2 Masters: Itt az utolsó esély, hogy nevezz az őszi selejtezőkre

Szombaton és vasárnap jönnek a 2024-es őszi TippmixPro CS2 Masters selejtezői, amikről azonnal a 2 millió forintos összdíjazású, 3 napos LAN-versenyre lehet bejutni.

Tudom, beindult a suli és a munkahelyeken is véget ért a nyár, de azért figyeljetek a naptárjaitokra, le ne maradjatok a még a nyári pihenés közben betervezett fontos dolgokról. Például a 2024-es TippmixPro CS2 Masters őszi selejtezőiről, amire már most is több tucat játékos nevezett és amik még téged várnak. Idén ráadásul kiemelt szerepe van a selejtezőknek, ugyanis a 2024-es őszi TMP-szezonban nincsenek meghívott csapatok. A lehető leginkább egyenlő esélyekkel való indulás érdekében a tavaszi szezon legjobbjai most nem kaptak meghívót, egyébként is sok volt a mozgolódás a csapatok között és a tavaszi ötösök már nem is feltétlen léteznek abban a formában, így az a legtisztább, ha mindenkinek a nyílt selejtezőkről kell indulnia.

Az őszi kvalikból 2 darab lesz, szeptember 7-én és 8-án. Egyenes ágas rendszerben mennek majd a selejtezők, ahol minden meccs Bo1, kivéve a továbbjutásért zajló mérkőzések, amik már Bo3-as összecsapások lesznek. A kvalikra FACEIT-szinttől és CS-tudástól függetlenül jelentkezhet bárki, ha pedig vagy a szombati vagy a vasárnapi selejtezőn a legjobb 4 között tudsz zárni csapatoddal, akkor máris ott vagy a versenyen. Nincs felesleges köröket futó zárt selejtező, a most hétvégi kvalikból azonnal a 2 millió forintos összedíjazású versenyre lehet bejutni.

Persze nem csak a selejtezők, de a verseny többi része is változik picit idén ősszel. A célunk mindig a jobb, kényelmesebb, izgalmasabb verseny létrehozása, ami egyaránt kiszolgálja a játékosok és a nézők igényeit is, így idén ősszel sem féltünk meglépni néhány gyökeres változtatást. Ami talán a legfontosabb, hogy most nincs online szakasz, helyette a selejtezők után már mindent LAN-on játszunk!

Az őszi szezon újdonságairól a fenti cikkben olvashattok bővebben, ám ami még annál is fontosabb, hogy ne feledjétek, most szombaton és vasárnap jönnek a selejtezők! Aki még nem tette meg, az a lenti linkeken még beregisztrálhatja saját magát és csapatát a kvalikra.

Kövess Minket!



Gamer szótár