Elkészülhet az Ocean's 14, Brad Pitt és George Clooney már a rendezőt is kiszemelte

Elkészülhet az Ocean's 14, Brad Pitt és George Clooney már a rendezőt is kiszemelte

Az a hír járja, hogy George Clooney és Brad Pitt már elkezdett körbeudvarolni egy rendezőt, hogy vállalja el az Ocean's 14 dirigálását.

Már egy ideje lehet hallani arról, hogy újabb résszel bővülhet a tolvajfilmes franchise, amelynek első darabja, az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi még 2001-ben landolt a mozikban - a Steven Soderbergh rendezte akciófilmet az 1960-ban bemutatott, Frank Sinatra főszereplésével készült A dicső tizenegy című film inspirálta. Eddig összesen négy Ocean’s film készült – legutóbb a 2018-as „csajos” verzió érkezett a mozikba–, de jelenleg is dolgoznak egy előzményfilmen a Barbie sztárjaival, Margot Robbie-val és Ryan Goslinggal a főszerepben, továbbá nagyon úgy néz ki, hogy jön az Ocean’s 14 is (bár minden bizonnyal nem ez lesz a címe), amelyben az eredeti trilógiában is szereplő Brad Pitt és George Clooney is visszatérne. 

A hivatalos bejelentés ugyan még várat magára, vagyis érdemes az ezzel kapcsolatos információkat fenntartásokkal kezelni, a DeadlineThe Dishre hivatkozva arról számolt be, hogy Pitt és Clooney biztosan visszatér majd, ráadásul már elkezdtek fűzni egy rendezőt is, hogy vállalja el a filmet.

A hírek szerint a két sztár Edward Berger rendezőnek „udvarol”, aki a Nyugaton a helyzet változatlan négy Oscar-díjas új adaptációját is dirigálta, de Berger jegyzi a Ralph Fiennes főszereplésével készült Conclave-t is, amely a Vatikánban játszódik, és a pápa váraltan halálát követő új pápaválasztást mutatja be.

Clooney korábban azt nyilatkozta, hogy már van egy jó fogratókönyvük, amely a Vén rókák koncepciójára hajaz. Arról egyelőre nem tudni, hogy Matt Damon, Casey Affleck és a csapat többi tagja visszatérne-e egy esetleges új részben. 

Borítókép forrása: Warner Bros.

Kövess Minket!



Gamer szótár